Kan kamille thee helpen met een verstopte neus & hoest?

December 23

Kan kamille thee helpen met een verstopte neus & hoest?

Kamille thee kan helpen hydraat u wanneer heb je een verstopte neus en hoesten, maar vanaf 2011, er geen wetenschappelijk bewijs is dat het kruid zelf zal helpen uw symptomen verlichten. Een verstopte neus en hoesten kunnen kenmerken van de gewone verkoudheid of andere medische problemen. Raadpleeg uw arts over het gebruik van kamille voor de behandeling van elke medische aandoening.

Kamille

Sinds het oude Egypte en Rome, zijn mensen geweest using twee soorten kamille medicinale. De types zijn Duits en Engels, ook bekend als Roman, kamille. Zere keel, borst verkoudheid, allergieën, gingivitis, indigestie, Prikkelbare darmsyndroom en angst zijn behandeld met kamille, evenals spierspasmen, huidproblemen, infecties, zweren en koliek. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, kamille kan helpen verminderen ontsteking en spier-spasmen, steun slaap en help wonden genezen sneller. Het wellicht ook antibacteriële, schimmelwerende en antivirale eigenschappen. Menselijke studies zijn te beperkt is om om het even welk van deze beweringen te staven. Vermijd kamille als u allergisch voor ragweed, asters, chrysanten of leden van de familie van daisy, bent zoals kamille zou kunnen leiden een allergische reactie tot.

Over verstopte neus en hoesten

Een verstopte neus en hoesten mogelijk symptomen van de verkoudheid. Andere symptomen zijn bijvoorbeeld niezen, keelpijn of hoofdpijn. Koude virussen worden verspreid via druppeltjes uitgebracht als zieke mensen hoesten en niezen of hun neus blazen. Volgens de New York Times zijn voldoende rust krijgen en veel vloeistoffen te drinken de beste methoden om een verkoudheid te genezen. Echter als u zieke met een verkoudheid voor langer dan een week zijn of meer symptomen, u een ernstige ziekte zou kunnen hebben, en moet bellen met uw arts.

Kamille thee

Terwijl er is geen bewijs dat kamille thee uw verstopte neus en hoesten, matige hoeveelheden van helpen zal is de thee waarschijnlijk veilig voor de meeste mensen. Veel niet-cafeïnehoudende vloeistoffen kunnen goed voor het helpen spoelen bacteriën uit uw systeem en nippende de geurige thee kan troost. Kamille thee is algemeen verkrijgbaar als losse thee en bereid in theezakjes. Biologische kamille thee is gekweekt en geoogst zonder het gebruik van de chemische herbiciden / pesticiden. Steile een theezakje of bal van losse thee in kokend water gedurende 5 minuten, of totdat de infusie de sterkte bereikt die u wenst. U kunt ook uw eigen kamille planten voor thee groeien. Deze snel-verspreiding overblijvende kruiden uitstoten een sterke geur in de tuin of in potten. Smaak kamille thee met honing zoetheid toevoegen.

Hulp voor verstopte neus en hoesten

Andere remedies die folk wijsheid schrijft voor een verstopte neus en hoesten omvatten echinacea thee, zink supplementen, vitamine C en kippensoep. Vitamine C kan een verkoudheid niet genezen, maar wie het regelmatig neemt zou kunnen hebben van mildere symptomen en lijden voor minder dagen. Kippensoep kan ook helpen, zegt de New York Times, als gevolg van de vloeistof, het zout en de warmte die het bevat. Neemt u een zink supplement binnen 24 uur na uw koude concipiëren, kan het niet zo lang duren.


gerelateerde artikelen