Indiana Colleges voor kinderen en jongeren met een handicap

July 31

Indiana Colleges voor kinderen en jongeren met een handicap

Er zijn enkele scholen specifiek gericht op studenten met een handicap, en niemand op het gebied van Indiana, maar veel scholen zijn beschikbaar die bieden programma's ter ondersteuning van deze studenten met een functiebeperking. Uitgebreide programma's worden aangeboden in enkele scholen, maar omvatten de Universiteit van Indianapolis en Vincennes Universiteit. Vele andere universiteiten hebben handicap kantoren die het werk te bieden accommodaties aan studenten met gedocumenteerde een handicap.

Universiteit van Indianapolis

De Universiteit van Indianapolis biedt volledige ondersteuning voor studenten met een functiebeperking via haar BUILD (baccalaureaat voor Universiteit van Indianapolis leren handicap) programma. BOUWEN biedt gespecialiseerde diensten aan personen met leermoeilijkheden, met inbegrip van individuele studiebegeleiding, testen van accommodaties, en aparte Engels en wiskunde klassen. De bedoeling van het programma is deze studenten om steun te verlenen om academische groei en succes. De Universiteit biedt ook ondersteuning via het Bureau voor diensten van studenten met een handicap, hoewel de BUILD programma uitgebreidere, uitgebreide services biedt.

Vincennes Universiteit

Vincennes Universiteit biedt ondersteuning aan studenten met een functiebeperking via haar stap-programma en het Bureau van de Disability Services. STAP (Student overgang naar educatieve programma's) levert diensten aan studenten met leerproblemen. Ongeveer 40 studenten worden toegelaten tot dit programma elk jaar. Diensten zijn gericht op leren van compenserende technieken en voortbouwend op de sterke punten aan de studenten om academisch succes te bereiken. Diensten omvatten individuele begeleiding, voortgangsbewaking en corrigerende/ondersteuning klassen. Andere studenten kunnen ontvangen diensten via het Bureau van de Disability Services, dat accommodatie voor alle studenten met een handicap biedt.

Universiteit van Indiana Bloomington

Studenten met een functiebeperking op Indiana University Bloomington kunnen registreren voor ondersteuning via Disability Services voor studenten. Accommodaties geboden zijn studie en time managementvaardigheden, notities bijstand, alternatieve vormen van gedrukte materialen, en testen in een afwisselende omgeving. De Peer Undergraduate Mentor programma (pomp) biedt de mogelijkheid voor inkomende studenten met een handicap te worden begeleid door een oudere student met een handicap te helpen hun overgang naar het college.

Ancilla College

Ancilla College is een college van twee jaar, die ongeveer 500 studenten ingeschreven heeft. Deze kleine populatie kunt klassengrootte van ongeveer 13 studenten. Studenten met een functiebeperking bieden documentatie van hun handicap en registreren met handicap studentenvoorzieningen. De studenten kunnen ontvangen studiebegeleiding, en notities bijstand en academische counseling waaronder timemanagement en test met tips. Elementaire wiskunde, lezen en schrijven van cursussen hebben lage inschrijving om studenten met een functiebeperking meer individuele aandacht. Accommodaties en steun worden bepaald op basis van behoeften van elke individuele student. Handicap personeel studentenuitvoering controleren en hen aanmoedigen te ontvangen ondersteuning bij nodig.


gerelateerde artikelen