Home Remedies voor rusteloze benen syndroom

June 21

Home Remedies voor rusteloze benen syndroom

Rusteloze benen syndroom, kortweg RLS, is een aandoening gekenmerkt door ongemak in de benen tijdens het zitten of liggen. RLS bemoeilijkt zitten voor langere tijd, te reizen of te slapen. Het dwingt vaak een persoon te staan of te verplaatsen rond om hulp te krijgen van de onrust die ze ondervindt. Milde of matig gevallen van RLS kan effectief worden behandeld met een combinatie van huismiddeltjes en levensstijl wijzigingen. Raadpleeg uw arts als uw conditie zich blijft voordoen.

Medicijnen

Sommige mensen ervaren tederheid of een gevoel van pijn in de benen. Het nemen van een over-the-counter pijnstiller zoals een NSAID, kan een niet-steroïdale patienten drug, doeltreffend in het behandelen van deze symptomen zijn. Ibuprofen is een algemeen verkrijgbare NSAID die gevonden kan worden in de meeste apotheken of Kruidenieren en supermarkten. Particulieren moeten hun arts informeren dat zij deze medicijnen nemen.

Baden en Massages

Ontspannen de beenspieren kunnen effectief zijn in het helpen van een persoon om te ontspannen en in slaap vallen. De benen te wassen in een draaiende beweging in een warm bad met een washandje of spons kan handig zijn. Na het zwemmen en klopte huid droog, RLS lijdt kunt een lotion of olie massage van de beenspieren.

Warme en koele behandelingen

Sommige mensen ervaren een tintelend of brandend gevoel in de benen. Warme of koele kompressen kunnen deze irritatie verminderen. Een warm kompres is gemaakt door verzadigen van een schone handdoek met warm water en het licht verwarmen in de magnetron. Een zak diepvriesgroenten of ijs in een schone, droge handdoek geplaatst zal dienen als een koud kompres. Warme kompressen kunnen worden toegepast op verschillende delen van de poten, totdat de handdoek koelt. Koude kompressen moeten worden toegepast voor 15 tot 20 minuten per keer.

Beklemtoon de technieken van de verlichting

De Mayo Clinic geeft aan dat stress de symptomen van RLS kan verergeren. Het bijhouden van stress onder controle of deelnemen aan stress relief technieken kan helpen. Meditatie en yoga zijn twee veelgebruikte methoden van ontspanning. Meditatie kan bijna overal worden gedaan op elk gewenst moment. Yoga is een eenvoudige vorm van meditatieve oefening, maar personen moeten oppassen niet deelnemen aan yoga te vroeg voordat je naar bed, aangezien het kan moeilijker te krijgen comfortabel of in slaap vallen.

Vermijd stimulerende middelen

In een poging om prikkelbaarheid en angst te verminderen, moeten personen een comfortabele slapende omgeving ter bevordering van een gezond slapen regime maken. Het slaapgedeelte moet vrij van rommel en afleiding om een goede nachtrust.


gerelateerde artikelen