Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Knox gelatine?

August 31

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Knox gelatine?

Gelatine is aangeprezen als een gewichtsverlies aanvulling, een bron van eiwit, en nagel en haar strengthener, en een behandeling van kraakbeen verlies en artritis. Deze vorderingen zijn grotendeels niet ondersteund door medische theorieën en onderzoek, maar als een behandeling voor verlies van kraakbeen en artritis, Knox en andere merken van gelatine hebben bewezen effectief te zijn in sommige klinische proeven.

Wat is Knox gelatine?

De Knox gelatine Corporation, nu eigendom van Nabisco, werd opgericht door Charles Knox in de jaren 1890. Hele gezondheid MD legt uit dat wordt gelatine geproduceerd door het koken van de huiden, pezen en ligamenten van ossen, koeien en varkens. Gelatine bevat eiwitten uit de delen van dieren, alsmede de collageen, de primaire component van gewrichten, kraakbeen, en nagels.

Naast het gebruik ervan in Jello en een grote variëteit van voedsel als een stabilisator en verdikkingsmiddel tenderizer, gelatine wordt gebruikt in de darmen van geneeskunde en supplement capsules, en is gebruikt in producten net zo gevarieerd als de film coatings en kunstmatige hartkleppen.

Medische voordelen van Knox en andere gelatines beweerde

Aangezien Knox gelatine aanzienlijke hoeveelheden eiwit bevat, werd het eens gebruikt als een eiwitbron voor lijners. Maar de proteïne in in gelatine is niet goed gebruikt door het menselijk lichaam, dus het is niet handig als een eiwitbron voor lijners of iemand anders. Knox en andere gelatine merken hebben geworven als haar en nagel strengtheners. Knox oranje drinken gelatine beweerde te verbeteren uw nagels in één tot drie maanden, en KnoxMix wordt momenteel verkocht "voor sterke nagels."

De Mayo Clinic heeft verklaard dat gelatine supplementen en/of inweken uw nagels in gelatine niet helpen nagel gezondheid of uiterlijk. Marta Van Beek, professor in de dermatologie op de Universiteit van Iowa College of Medicine sluit zich aan. Er is weinig of geen wetenschappelijk bewijs dat gelatine, ofwel handig voor haar gezondheid is.

Mogelijke gezondheidsvoordelen van Knox Gelatdin

Hoewel het bewijsmateriaal is gemengd, hebben Knox gelatine en Knox NutriJoint producten, die gelatine en sommige andere supplementen zoals glucosamine bevatten, aangetoond dat nuttig zijn voor veel mensen met pijn in de gewrichten en artritis. De theorie is dat de gelatine helpt herstellen en de wederopbouw van kraakbeen dat droeg naar beneden of worden ruwe, het creëren van ontsteking in knieën en andere gewrichten.

Een studie van 1998 op Ball State University, die werd gefinancierd door Knox/Nabisco, vond dat gelatine supplementen hielp houden van de gewrichten van atleten flexibeler en verminderde pijn voor sommige. Een Duits onderzoek vond ook gelatine nuttig voor pijn in de gewrichten en artritis. Maar ten minste één andere onderzoek kwam tot de conclusie dat gelatine niet helpt.

Overwegingen

Knox en andere merken van gelatine de capaciteit aangetoond om te verminderen gewrichtspijn en helpen herstellen en/of kraakbeen in sommige studies herbouwd. Want er geen bewijs dat het schadelijk is is, kunt u proberen als u lijdt aan deze voorwaarden.

Als u allergisch voor rundvleesproducten bent, zou u in plaats daarvan proberen Certo, een pectine vruchten die nuttig zijn voor artritis voorwaarden kan zijn.


gerelateerde artikelen