Hoe het verhogen van de Rotator Cuff omloop

June 30

Hoe het verhogen van de Rotator Cuff omloop

De rotatorenmanchet is de groep van kleine spieren en pezen die verplaatsen en stabiliseren van uw arm binnen uw ondiepe schouder-aansluiting. Omdat de rotatorenmanchet een breed scala aan bewegingen van de schouder toelaat, zijn verwondingen gemeenschappelijk. Rotator cuff letsels veroorzaken zwakte en pijn, vooral wanneer je arm boven schouderhoogte te tillen. Om te genezen, moet bloed voeden de rotatorenmanchet met zuurstof en voedingsstoffen. Rotator cuff rehabilitatie, vereist daarom bloed omloop therapie├źn ter bevordering van de bloedtoevoer naar de gewonde gebied. Als je niet gewond, kan verhoging van de omloop aan de rotatorenmanchet helpen voorkomen van blessures voorkomen.

Actieve rust

Hoe het verhogen van de Rotator Cuff omloop

Als u een rotator cuff letsel hebt ervaren, je schouder rusten voor vier of vijf dagen na de verwonding of totdat de zwelling is afgenomen. Rest betekent niet volledige inactiviteit, maar liever actieve rust. Niet-gewicht-dragende bewegingen in uw dagelijkse routine als de pijn het toelaat voeren en probeer niet om de gunst van uw schouder. Rest verlicht schouder zwelling, en milde activiteit bevordert voortdurende bloedtoevoer naar de gewonde gebied. Milde schouder beweging voorkomt verstijving van het gewricht en atrophying van de spieren en het vermindert het risico van het ontwikkelen van bevroren schouder.

Ijs en warmte therapie

Hoe het verhogen van de Rotator Cuff omloop

Als je schouder is ontstoken, ijs van toepassing op je schouder te verminderen zwelling. Vermijd warmte op dit moment omdat het verhoogt ontsteking. Vier of vijf dagen na blessure, of zodra de ontsteking is afgenomen, toepassing warmte op je schouder te vergroten van de bloedcirculatie. Toepassing indien mogelijk vochtige warmte. Goede bronnen van warmte zijn stoombaden, warme douches, verwarmd natte handdoeken, warmte packs en verwarmingskussens. Naast het toenemende verkeer naar het gebied, kan de warmte gemak krampen en spier dichtheid. Als u op zoek bent om uw risico van het ontwikkelen van een letsel van de rotator cuff, overwegen kunt u het toepassen van warmte op je schouder voor training.

Massage en verkeer

Hoe het verhogen van de Rotator Cuff omloop

Massagetherapie kan helpen verlichten van de pijn en stijfheid aan rotator cuff tendinitis gerelateerde. Massage ontspant ook spierspasmen om verder te helpen bij uw herstel. Zelfs in niet-verwonde individuen stimuleert diepe weefsel massage de bloedtoevoer naar het gebied door het vrijgeven van de spanning in uw spieren die zou anders het blokkeren van de stroom van bloed. Regelmatige massage in uw fitness-programma om te voorkomen dat schade opnemen.

Verkeer en verkeer

Hoe het verhogen van de Rotator Cuff omloop

Als uw rotatorenmanchet is gewond, meer en meer verkeer naar uw therapie-programma als je schouder geneest. Werken aan de rand van je pijn en bereik van de beweging, verhogen van uw verkeer, zoals uw bereik van de beweging verbetert en je pijn vermindert. In situaties waarin je schouder onbeweeglijk blijft gedurende langere tijd, het verplaatsen van uw schouder periodiek om ervoor te zorgen krijgt het adequate bloedvoorziening.

De rek van de schouder

Hoe het verhogen van de Rotator Cuff omloop

Op dezelfde manier dat massage en beweging bloedstroom stimuleren, verhoogt stretching omloop. Strakke spieren blokkeert de doorstroming van het bloed. Zachte uitrekken toelaat bloed naar het gebied opnieuw in te voeren. Nooit stuiteren of kracht van uw schouder in een stuk. Beweeg je schouder langzaam in de rekken totdat u uw bereik van de beweging hebben bereikt, en houd vervolgens de positie voor 20 tot 30 seconden. Als herstellende is van letsel, uitrekken alleen op het punt waar u een zachte rek, geen pijn voelt.


gerelateerde artikelen