How to Raise van kinderen in moeilijke tijden

July 7

How to Raise van kinderen in moeilijke tijden

In een wereld redelijk gewrocht met geweld, negatieve media, misbruik van de substantie, pestkoppen en andere verontrustende kwesties, staat uw kinderen beschermen hoog op de prioriteitenlijst. Helaas kan de spullen van uw kinderen op TV zien of horen van hun vrienden soms de dingen die je hen leert eclipse. Door zich te concentreren op de positieve en versterken van uw relaties met uw kinderen, kunt u hen beschermen tegen enkele van de negatieve kwesties die zij behandelen moeten als ze de overgang van kindertijd naar adolescentie en daarbuiten.

Stap 1

Eten diner samen als een familie zo vaak mogelijk. Een studie gepubliceerd in een uitgave van 2004 van het "Journal van de American Medical Association" bleek dat de frequentie van de familie voedertrog een omgekeerde reactie over kwesties zoals tabak, alcohol en marihuana consumptie; lage rang Puntengemiddelde; symptomen van depressie en suicide betrokkenheid. Verbinding maken via een maaltijd betekent dat je tijd om te praten met je kinderen en opnieuw gecentreerd uw focus op wat belangrijk voor uw gezin is.

Stap 2

Praat met uw kinderen over de verschillende uitdagingen waarmee die zij geconfronteerd op een regelmatige basis. Openen van de communicatielijnen tussen uzelf en uw kinderen betekent dat ze zullen meer kans om te komen tot u met problemen. Indien mogelijk, vragen waarvoor meer dan alleen een "ja" of "no" antwoord om echt uw jonge geitjes te ontsluiten en te praten over conflict, morele dilemma's en wat u verwacht.

Stap 3

Uitschakelen van de TV en andere activiteiten waarbij TV shows, video games en andere vormen van schermgebaseerde media niet zoeken. De American Academy of kinder- en Jeugdpsychiatrie waarschuwt dat kinderen dreigen te heftig handelen wanneer de weergave gewelddadig optreedt op TV. TV kijken is een goede manier om te ontspannen, maar wel kieskeurig over de programmering die u toestaan uw kinderen te zien. Sturen duidelijk van buitensporig geweld en andere inhoud die ongeschikt zijn voor kinderen.

Stap 4

Moedig uw kinderen om vrijwilligerswerk te doen als onderdeel van hun wekelijkse schema's. U erop uit trekt om te helpen bij de Voedselbank, zoals een familie geeft uw kinderen een kans om te stoppen met denken over zichzelf, en zich richten op de behoeften van andere. Dit leert uw kinderen om dankbaar voor dingen die ze hebben en bereid om anderen te dienen--zelfs in een wereld die gunsten van overmaat en genotzucht.

Stap 5

Schik uw kids schema's zodat ze zorg voor voldoende slaap en de juiste voeding. Slechte beslissingen, kan problemen op school en onoplettendheid worden toegeschreven aan onvoldoende slaap en slechte voeding, volgens Dr. Thomas Lickona, een ontwikkelings-psycholoog en professor in onderwijs aan de State University van New York at Cortland. Houd uw kinderen gerichte en gelukkig door ervoor te zorgen dat ze de slaap die ze nodig hebben krijgen. De National Sleep Foundation beveelt 10 tot 11 uur nachtelijke voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar oud; 11 tot 13 uur nachtelijke voor kinderen tussen 3 en 5; en voor peuters 12 tot 14 uur in een periode van 24 uur.


gerelateerde artikelen