Salie & gewichtsverlies

July 18

Salie & gewichtsverlies

Hoewel het klopt dat salie kan spijsvertering, is het onwaarschijnlijk dat dit kruid helpt u pond schuur. De formule voor weight loss blijft hetzelfde; Als u meer calorieën verbruiken dan je door middel van oefening verbrandt, geen bedrag van Salie helpt u slanke beneden. Het is echter mogelijk dat dit kruid de etherische olie houden uw hersenen in topconditie, helpen kan zelfs als het kan niet helpen whittle van uw taille.

Identificatie

Salie groeit in de vorm van kleine struik met lange, fluweelachtige bladeren in een zilver-groene kleur. Volgens "Rodale's Illustrated Encyclopedia of kruiden," de bush kan groeien tot zo hoog als 30 inch en is inheems in het noordelijke Middellandse-Zeegebied. De plant geeft de voorkeur aan een alkalisch bodem en hoeft niet veel water om te groeien. De bloemen van de bush eenmaal per jaar in juni, productie van buis-achtige bloemen in roze, wit, blauw of paars.

Verlies van het gewicht

Er zijn geen wetenschappelijke studies koppelen salie consumptie tot gewichtsverlies. Hoewel Salie is gebruikt voor eeuwen als een natuurlijke remedie voor ziekten keelpijn wratten, is er geen peer-reviewed scholastische bewijs dat de verbinding tussen de salie en gewichtsverlies heeft zijn bestudeerd, laat staan bewezen. Er zijn echter verscheidene wetenschappelijke studies die probeert te koppelen salie consumptie aan verhoogde geheugenfunctie.

Ezelsbruggetje

Een studie uit 2002 uitgevoerd in Engeland en gepubliceerd in 2003 in "Biochemie, farmacologie en gedrag" onthult dat kleine doses van sage etherische olie hielp jonge, gezonde vrijwilligers, verbeteren de geheugenfunctie. De dubbel-blinde, placebo-gecontroleerde experiment gemeten of de olie onderwerpen op woord terugroepen tests, zowel onmiddellijke en uitgestelde kon helpen. De dosis van 50 microliter van etherische olie deed dat.. Onderzoekers noemen het resultaat "aanzienlijk verbeterde onmiddellijk woord recall."

Spijsvertering

Sage bevat tannines, plantenstoffen die eiwitten binden. In "Kruiden Demystified," auteur en biochemicus Holly Phaneuf legt uit dat wanneer de eiwitten in je huid te verenigen, voelt u de sensatie van een strakke, drogen. Het gebeurt nadat u tannine-rijke dranken zoals thee of rode wijn drinken. Salie kan hetzelfde effect hebben. Als je gebrouwen uit de gedroogde bladeren van Salie thee drinkt, zal de tannines tijdelijk de eiwitten in uw keel en maag, het creëren van een beschermende barrière die verlicht de zere keel en houdt uw muur van de maag komen in contact met irriterende stoffen die leiden diarree of overstuur maag tot binden.

Waarschuwing

Als u zwanger bent, neem geen salie olie medicinaal. Volgens Phaneuf, een onderdeel van salie genoemd monoterpene geranoil mogelijk na te bootsen van oestrogeen in je lichaam. Hoewel deze verbinding is niet grondig genoeg onderzocht om te komen tot een stevige sluiting, adviseert Phaneuf u om te voorkomen dat geneesmiddelen salie gewoon om zeker te zijn. Met salie als een koken kruid mag geen bedreiging vormen, schrijft ze.


gerelateerde artikelen