Gember & eierstokkanker

July 31

Gember & eierstokkanker

Ovariale kanker begint in de eierstokken, de belangrijkste vrouwelijke voortplantingsorganen. De meeste vrouwen hebben eierstokkanker zijn ouder dan 50, volgens MedlinePlus. Meer onderzoek is nodig, maar voorlopig resultaten tonen aan dat regelmatige consumptie van gember de groei van eierstokkanker remmen kan. Als u gebruik wilt maken gember of elke andere supplementen, praat met uw arts eerste.

Anti-tumorigene effecten

De wetenschappers bij de Universiteit van Michigan uitgebreide Cancer Center hebben de preventieve en remmende effecten van gember tegen eierstokkanker aangetoond. Kankercellen kunnen resistent geworden voor radiotherapie. Dit is vooral zorgwekkend in het geval van ovariële kanker, waar straling de belangrijkste methode van behandeling is. De resultaten van deze experimenten suggereren dat gember selectief richt zich op die ovariale kankercellen die niet reageren op standaard kankertherapie, nota's Rebecca Liu, M.D., een assistent-professor in de verloskunde en gynaecologie aan de U-M uitgebreide Cancer Center.

Apoptosis

Resultaten uit cel cultuur en dierlijke studies suggereren een mogelijke rol weggelegd voor de gember in het beperken van de bevordering en de ontwikkeling van eierstokkanker, volgens de George Mason University. Het kan helpen bij het herstel van ovariële kanker tumoren door het induceren van apoptose en autophagy in ovariale kankercellen. Apoptosis en autophagy--twee fysiologische vormen van celdood--spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling en het onderhoud van het menselijk lichaam.

Ginger fytochemicaliën

Gember bevat een complex mengsel van fytochemicaliën, veel waarvan is aangetoond dat ze hebben potentiële voordelen voor de gezondheid in vitro. Het anti-kanker effect van gember wordt toegeschreven aan verbindingen genoemd vallinoids die aanwezig in het, volgens een studie van 2007 zijn gepubliceerd in het tijdschrift "Voedsel en chemische toxicologie." Gember remt tumor initiatie via verschillende mechanismen, hoewel het specifieke mechanisme door welke gember ovariale kankercellen doodt is niet bekend. Het zou kunnen worden als gevolg van de anti-inflammatoire effecten van gingerol, een soort vallinoids, verslag Y. Vwxy504 en M. Singh, kanker onderzoekers aan de industriële toxicologie en onderzoek in India.

Voorzorgsmaatregelen

Gember wordt algemeen beschouwd als veilig voor regelmatige consumptie. Bij hoge doses kan gember milde zuur, irritatie van mond en maag overstuur veroorzaken bij sommige mensen. Mensen met galstenen moeten raadplegen hun artsen alvorens dit kruid. Gember kan verhogen de bloed Verdunnende effecten van bepaalde medicijnen, met inbegrip van Coumadin en aspirine, en kan het risico van bloeden in het algemeen verhogen. Hebt u het bloeden stoornissen, spreken met uw zorgverzekeraar voordat u gember.


gerelateerde artikelen