Informatie over het dieet van rabarber

December 26

Informatie over het dieet van rabarber

Aan de oningewijden, rabarber kan het lijken van een exotische maaltijd accoutrement. Het eetbare gedeelte van deze groente is haar lange roze stengel die enigszins lijkt op overwoekerd selderij en wordt vaak gebruikt als een vrucht in taarten en jam. Oost-keukens hebben historisch opgenomen rabarber om zijn gezondheidsbevorderende eigenschappen, maar westerse cultuur heeft besloten om te moderniseren rabarber als de zoveelste wonder-voedsel op te baseren op een bevlieging dieet voor gewichtsverlies.

Het dieet van de rabarber gedefinieerd

Informatie over het dieet van rabarber

Recht gezondheid beschrijft het dieet van de rabarber als afgeleid uit van oude Chinese overtuigingen over de bevoegdheden van de rabarber vitaminen en natuurlijke stoffen om te reinigen van het lichaam van toxines, genezen aandoeningen van de maag, hoofdpijn te verlichten en in het algemeen voorkomen van ziekte. Het dieet kan beoefend worden zoals een restrictieve regime van gekookte rabarber stengels met melk tweemaal daags gevolgd door een normaal diner. Echter, de gewijzigde versie combineert hartige en zoete items maken zo interessant en gevarieerd een menu mogelijk.

Rabarber van vertegenwoordiging in het dieet

Informatie over het dieet van rabarber

Het dieet benadrukt rabarber gebaseerde gerechten en maaltijden terwijl de integratie van de principes van een verstandig dieet nadruk op plantaardig voedsel, gezonde granen en laag vet zuivelproducten in plaats van hoog-vet vlees, room en levensmiddelen met een hoog in zout. Recht gezondheid vermeldt een salade van rabarber met aardbeien en sjalotten; een rabarber soep met uien en BLEEKSELDERIJ; rabarber jam waarin aardbeien; en zelfs rabarber muffins met pecannoten.

Rabarber dieet recepten

Informatie over het dieet van rabarber

Gebakken rabarber met frambozen, op de website van Diet.com, is een gezonde dessert met rabarber, laag vet bevroren yoghurt, bruine suiker, frambozen, vanille en minimale boter. Het bevat 215 calorieën, 2 g vezel, 4 g proteïne en vet van de 6 g, waarvan verzadigd is een zeer lage gedeelte--2 g--. Een rabarber Pecan Muffin recept uit de Mayo Clinic gebruikt appelmoes lager vetgehalte, een muffin met slechts 144 calorieën oplevert.

Rabarber-voordelen

Informatie over het dieet van rabarber

Rabarber heeft een stellaire reputatie voor zijn vezelrijk, laag-koolhydraat-profiel. Volgens "The Herbal Remedy Encyclopedia," aanbevelen artsen in Duitsland die betrokken zijn bij diabetes en gastro-intestinale gezondheidsonderzoek rabarber in het dieet omdat de vezel helpt bij het reguleren van de niveaus van de glucose van het bloed, normaliseert spijsvertering en uitscheiding via mild laxerend effect moedigt. Van de installatie van de rabarber bladeren zijn giftig vanwege hun oxalaat, per rabarber Compendium, maar de stengel levert fytonutriënten die het lichaam helpen bij het beheersen van de ontsteking en infectie.

Voedingsstoffen, vitaminen en mineralen

Het USDA lijsten rabarber als een vrucht, maar biologisch groente en verleent de voordelen van plantaardige vezels en gerelateerde nourishing van chemische stoffen. USDA de voeding grafiek voor slechts één stengel van ruwe rabarber bevat 11 cal.,.46 g eiwit,.10 g vet en 2.32 g koolhydraten, waarvan bijna de helft is glasvezel. De mineralen calcium en kalium zijn bijwonen, 44 mg en 147 mg respectievelijk, en vitaminen bevatten 4.1 g vitamine C, 4 g folaat, 3.1 g choline and.14 mg vitamine E. Rabarber van caloriearm bulk maakt het een optimale dieet voedsel en een veelzijdige ingrediënt te fleuren uw dagelijkse voedsel-palet.


gerelateerde artikelen