Vitamine tekorten & Racing hart

January 1

Je hart klopt verscheidene duizend keer per dag, en deze hart spiersamentrekkingen kunnen pomp zuurstofrijk bloed door uw lichaam. Je lichaam regelt uw hartslag volgens uw lichaam zuurstof eisen: lichaamsbeweging verhoogt de behoefte aan zuurstof en verhoogt uw hartslag, terwijl rust en slaap vereist minder zuurstof en een lagere hartslag. Als u vaak het gevoel dat je hart is racen voor geen bijzondere reden, kan u een willekeurig aantal stoornissen die invloed hebben op uw hartslag, met inbegrip van een aantal mogelijk vitamine tekorten lijdt.

Thiamine

Een vitamine-deficiëntie, die leiden je hart om te racen tot kan is een ernstig tekort aan thiamine of vitamine B-1. Deze voedingsstof helpt bij het activeren van eiwitten in je cellen, helpen je cellen tot bruikbare energie uit het voedsel dat je eet. Underconsuming van thiamine voor langere tijd kan schade toebrengen aan uw heath, waardoor bijwerkingen met inbegrip van snelle hartslag die leiden hartfalen, alsmede schade en geheugen stoornissen van perifere zenuwen tot kunnen.

Vitamine B-12

Een tekort aan vitamine B-12 kan ook leiden tot een snelle hartslag, dus je hart voelt alsof het is racen. Het tekort kan leiden tot pernicieuze anemie, een onvermogen van de rode bloedcellen zuurstof effectief wordt daartoe. Pernicieuze anemie als gevolg van vitamine B-12 tekort veroorzaakt een snelle hartslag, samen met vermoeidheid, prikkelbaarheid en kortademigheid die het gevolg zijn van verminderde zuurstof stroom door je lichaam. De vitamine B-12 tekort te corrigeren, behandelt de bloedarmoede om te helpen herstellen van een normale hartslag.

Vitamine C

Een andere voedingsstoffen tekort waardoor je hart om te racen is een vitamine C of ascorbinezuur--tekort. Ernstige ascorbinezuur tekort leidt tot een ziekte heet het syndroom scheurbuik, die leiden een verhoogde hartslag tot kan. Daarnaast kunnen patiënten met scheurbuik lijden aan bot schade en tandverlies, recessie van de GOM, spierpijn, abnormale wond opening. Handhaven van een gezond dieet rijk aan vitamine C kan voorkomen dat scheurbuik en beschermen tegen een verhoogde hartslag.

Overwegingen

Hoewel voedingstekorten uw hart om te racen veroorzaken kunnen, wordt een verhoogde hartslag ook beïnvloed door een aantal andere factoren. Emotionele stress, hormonale onevenwichtigheden en hart-en vaatziekten vormen een paar mogelijke oorzaken, hoewel vele andere ziekten kunnen invloed hebben op uw hartslag. Probeer niet te behandelen een hart racen met vitaminesupplementen op uw eigen. Het negeren van een race-hart, of een verhoogde hartslag met vitaminen, ten onrechte te behandelen kan uw risico van hartfalen toenemen. U moet medische hulp inroepen om te beoordelen van de onderliggende oorzaak van de verhoogde hartslag en het ondergaan van de behandeling onder de zorg van een arts.


gerelateerde artikelen