Wat zijn de bijwerkingen na het stoppen van Paxil?

December 10

Wat zijn de bijwerkingen na het stoppen van Paxil?

Paxil is een antidepressivum meestal voorgeschreven voor de behandeling van depressie, paniekstoornis, obsessief-compulsieve stoornis en sociale angststoornis, zegt de National Institute of Mental Health. Het is in eerste instantie beheerd in kleine doses die geleidelijk worden verhoogd; dosering moet worden kegelvormige met hulp van een arts, wanneer de behandeling wordt stopgezet. Er zijn vele bijwerkingen die na het stoppen van Paxil kan worden ervaren. De website van de geestelijke gezondheid van consument, gezondheid plaats, verwijst naar dit als antidepressivum stopzetting syndroom.

Hallucinaties

Mensen die hallucinaties optreden wanneer ze stoppen met Paxil meestal melden dat ze auditieve, wat betekent dat ze dingen die daar niet horen volgens de NIMH. Gezonde plaats zegt dat psychotherapie vaak een persoon ontdoen van deze hallucinaties helpen kan door blootleggen en het aanpakken van de onderliggende kwesties die de Paxil werd genomen voor. Een persoon is geadviseerd om dit te doen wanneer stress en leven veranderingen kunnen worden geminimaliseerd of beheerd. Oefening en een gezond dieet kunnen ook verminderen hallucinaties, alsmede andere symptomen van intrekking van Paxil.

Evenwicht moeilijkheden

Volgens de American Family Physician, maakt Paxil intrekking een persoon duizelig en licht in het hoofd. Dit kan leiden tot falls en letsel. Vertigo is ook gemeld van mensen die hebben stoppen met Paxil nemen. Moeilijkheden blijven evenwichtig zijn een van de meest voorkomende symptomen van stoppen met Paxil, maar begint meestal om op te lossen zelf iemands lichaam past zich aan de drug verlaten van zijn systeem. Veel mensen rapporteren ook wazig zien, waardoor ook het moeilijk om te verblijven evenwichtig, zegt American Family Physician.

Slaapstoornissen

Intrekking van Paxil kan ook bijdragen tot de storingen, slapen zegt American Family Physician. Dit kan omvatten slapeloosheid, levendige dromen of nachtmerries. Veel mensen ervaren ook sensorische problemen, waardoor het moeilijk om te slapen omdat geluiden en het gevoel van dingen aanraken van de huid zijn verhoogd. Daarnaast aanval individuen die Paxil nemen controle angst stoornissen ervaren vaak een terugkeer van deze symptomen, die bevatten vaak wakker in de nacht met een paniek. Zodra het lichaam heeft aangepast, moet u een persoon vindt dat hij krijgt makkelijker slapen.


gerelateerde artikelen