Hoe vorm van de kant van Pec spieren

March 18

Of je nu een man of een vrouw, zijn de kansen goed dat u wilt bouwen van een grotere, sterkere borst. Bodybuilders, in het bijzonder zijn geïnteresseerd in hun borstspieren langs de randen--met inbegrip van de zijkanten--om te krijgen een reliëf blik beeldhouwen. Een verscheidenheid aan borst oefeningen kan u helpen bouwen de zijkanten van uw pecs.

Stap 1

Knielen op de grond op je handen en knieën te bereiden om te doen pushups. Push ups werken de voorkant en de zijkanten van uw pecs aanzienlijk zonder extra apparatuur. Push ups werken ook je armen en schouders te compenseren uw figuur.

Stap 2

Plaats je handen plat op de vloer met je vingers geconfronteerd met voorwaarts of iets naar binnen gedraaid. Strek uw benen achter je, stel uw voeten dicht bij elkaar en je armen uit te breiden. U moet op uw handen en tenen worden afgewogen, terwijl je lichaam een rechte lijn van je hoofd naar je hielen vormt. Dit is uw startpositie.

Stap 3

Langzaam lager uw lichaam naar de vloer. Houd uw hoofd ook met je schouders. Flare je ellebogen naar buiten als je je borst of je gezicht naar de vloer te raken en drukt u op uw lichaam een back-up, houden van uw lichaam afgestemd de hele tijd. 20 herhalingen uit te voeren, of gaan werken aan dat niveau. Beweeg uw handen verder uit elkaar en doen van 10 tot 20 meer push ups als u wilt extra nadruk leggen op uw zijden.

Stap 4

Gebruik een barbell bench presses uitvoeren. Lig op je rug op een bankje met je schouders net onder de bar. Plaats je voeten plat op de vloer aan weerszijden van de Bank. Pak de bar in een bovenhandse greep vast met je handen een beetje verspreid verder dan schouderbreedte uit elkaar. Druk op de halter recht omhoog, boven uw borst, maar stop korte vergrendeling van je ellebogen. De halter lagere en herhaal.

Stap 5

Vrije gewichten Houd in elke hand te doen halter flyes. Gezicht op liggen op een bankje en houd de gewichten met je handpalmen omhoog en je armen verlengd wegsleept van de randen. Houd je ellebogen licht gebogen. Plaats je voeten plat op de vloer. Langzaam verhogen de gewichten, zodat ze in het midden boven je borst met je handpalmen naar elkaar ontmoeten. Onderhouden van uw elleboog flex tijdens de oefening. Lager het gewicht terug naar uw zijden en herhaal 20 keer. Verhoging van het gewicht bij de liften moeiteloos worden.

Waarschuwingen

  • Wanneer u gewichten gebruikt, zorg ervoor dat houd je rug recht om te voorkomen dat een spierspanning. Gebruik de spieren in je benen te zware gewichten halen van de vloer.
  • Gebruik een spotter wanneer u verhoogt de hoeveelheid gewicht die je boven je lichaam tillen bent. Een spotter staat in de buurt, klaar om het gewicht te vangen als u niet kan verminderen het terug in de wieg.

Tips

  • Werken op het opbouwen van uw achterspieren in evenwicht uit je lichaam. U zult ook krijgen extra kracht waarmee u kunt verhogen van de hoeveelheid gewicht die je tillen kunt wanneer werkt uw pecs.

Wat die u nodig hebt

  • Vrije gewichten
  • Bank
  • Barbell

gerelateerde artikelen