Lactose-vrij Ontbijt Foods

March 9

Lactose-vrij Ontbijt Foods

Lactose-intolerantie gebeurt wanneer je lichaam niet in staat is om volledig te verteren lactose, de natuurlijke suiker die in melk en melkproducten. Als je lactose-intolerantie hebt, moet u wellicht te beperken of te elimineren van bepaalde zuivelproducten om te voorkomen dat de symptomen. Een lactose-vrij ontbijt sluit melk, yoghurt en kaas, maar het kan ook een scala aan andere voedzame opties.

Hele korrels ontbijt Items

Hele-korrels omvatten de kiem, zemelen en endosperm componenten van de hele graankorrels, en hen te consumeren in plaats van geraffineerde granen kunnen lager uw risico voor hart-en vaatziekten en diabetes type 2, volgens de richtlijnen van het dieet 2010 voor Amerikanen. Paar een hele korrels, ongezoete granen, zoals geraspte tarwe of zemelen vlokken, met amandel- of soja melk in plaats van normale melk, of verspreiding pindakaas op een volkoren Engelse muffin of een segment toast. U kunt ook havermout met water in plaats van melk maken en toevoegen van bessen en noten voor een voedzaam ontbijt lactose-vrij.

Geniet van de zoetheid van de vrucht

Fruit bevat geen lactose, en de meeste vruchten zijn caloriearm en hoog in vezel en hoog in andere voedingsstoffen zoals kalium en vitamine A en C. Een stuk van de gehele vrucht, zoals een appel, een banaan of een peer, kunnen een onderdeel van een ontbijt wanneer u onderweg bent. Eet het met enkele droge cereals hele korrels of een hardgekookt ei en sommige volkoren crackers. Een andere lactose-vrij ontbijt met fruit kan onder meer hele korrels wafels of pannenkoeken, bosbessen of gesneden banaan en gekookt ei blanken.

Gaan smakelijk met groenten

Groenten zijn caloriearm opties en vooral goede keuzes voor mensen die liever de hartige ontbijt in plaats van zoet ontbijt. Maak een wikkel met ontbijt gekookt mager grond Turkije of ansjovis en zongedroogde tomaten, spinazie en gekookte rode paprika reepjes op een hele korrels tortilla. Scramble eieren of tofu met groenten en serveer het gerecht met bruine rijst of zwarte bonen. Een ander vezelrijk, lactose-vrij ontbijt idee is een sandwich met hummus, spruiten, sla en komkommer in een kleine volkoren pita gewikkeld.

Kiezen voor High-Protein Foods

Eieren, vlees, gevogelte en vis zijn lactose-vrij, en hun voedingsstoffen bevatten eiwitten, vitamine B12 en ijzer. Kies mager, minder verwerkt vlees, zoals extra mager gemalen rundvlees of Turkije, in plaats van vette of sterk verwerkte keuzes, zoals spek of worst. Voor een hoog-eiwit, lactose-vrije ontbijt, scramble eieren of eiwit met mager grond Turkije. Anderzijds gebruiken overgebleven gekookte kip en uw keuze van groenten zoals asperges, broccoli, courgette of boerenkool.


gerelateerde artikelen