Tekenen & symptomen van lage progesteron tijdens het eerste Trimester

June 26

Tekenen & symptomen van lage progesteron tijdens het eerste Trimester

Progesteron is integraal aan een gezonde zwangerschap. Volgens de website Test land verhoogt een gezondheids- en drug information center progesteron de kans op zwangerschap door een vrouw lichaamstemperatuur te verbeteren en vergroten van vaginale slijm. Beide vergemakkelijken de zaadcellen de reis naar het ei. Wanneer een vrouw zwanger wordt, progesteron onderhoudt de baarmoederwand voor de innesteling van het embryo en voorkomt contracties, die een miskraam kunnen veroorzaken. In het eerste trimester produceren de eierstokken progesteron; de placenta neemt rond week acht of negen.

Borsten

De arbeid van de liefde, een website gewijd aan de zwangerschap en parenting, zegt dat borsten normaal tijdens de late zwangerschap is, maar het zou een teken van lage progesteron in het eerste trimester, vooral als het is constant.

Vermoeidheid

Test land suggereert dat als je hunkert naar slaap, maar doen niet teruggestuurd na een dutje of een goede nachtrust, u aan laag progesterongehalte lijden kunt. De arbeid van liefde wijst erop dat, terwijl zwangere vrouwen vaak moe zijn, als vermoeidheid niet aflatende is, je met uw arts praten moet.

Lage bloedsuiker

Laag progesterongehalte kunnen leiden tot lage bloedsuiker, volgens de arbeid van liefde. Symptomen van lage bloedsuiker zijn gevoel ijlhoofdig of klam en zweterig. U kunt eten meer om uw bloedsuikerspiegel te reguleren, maar dit zal niet het adres van het onderliggende probleem als lage progesteron te wijten is.

Vaginale droogheid

Aangezien progesteron de productie van vaginaal slijm sporen, u zal zich ongemakkelijk voelt en droog zonder het, neemt nota van de arbeid van liefde. Als u plotseling een verschil merken, moet u uw arts raadplegen. Uw niveau van progesteron kan zijn gedaald.

Spotten

Spotten kan een normaal onderdeel van de zwangerschap, maar moet altijd worden gemeld aan uw arts onmiddellijk, vooral als het is zwaar, waarschuwt voor de arbeid van liefde. Het kan kan worden veroorzaakt door problemen dan lage progesteron en een waarschuwing van de miskraam, hoewel laag progesteron een oorzaak is.

Andere symptomen

Lage progesteron kan ook psychologische en cognitieve problemen veroorzaken. Hoewel stemmingswisselingen gebruikelijk in de zwangerschap, zijn als alle hormoonniveaus schommelen, Raadpleeg uw arts als u problemen ondervindt bij het onthouden van dingen, of mocht u onverklaarbare depressief, vooral in het eerste trimester. Sommige vrouwen kunnen paniekaanvallen optreden. De Test land website citeert ook onverklaarbare toename van gewicht als een symptoom, hoewel dit, ook een gemeenschappelijke ontwikkeling tijdens de zwangerschap.


gerelateerde artikelen