Hoe te winnen gewicht in het gezicht

December 18

Hoe te winnen gewicht in het gezicht

Als je merkt dat je in de spiegel kijken en verlangen naar een iets voller gezicht, uw eerste stop uw spreekkamer moet. Verstrekt dat de arts geeft u de OK niet hoofd rechtstreeks voor de donut shop te winnen gewicht. Het is mogelijk te winnen gewicht rond je gezicht--maar er is geen garantie dat de eerste plaats u zult gewichtstoename-- maar dit proces is niet een excuus om het aannemen van een ongezond dieet. Integendeel, sommige tweaks aanbrengen in uw dieet en lichaamsbeweging regime zijn de juiste aanpak.

Gewichtstoename en calorieën

Het selecteren van het deel van uw lichaam waarop u wenst te winnen of verliezen gewicht is niet onmogelijk. Elk gewicht-schommelingen die u ervaring rechtstreeks betrekking hebben op of je lichaam in een calorie overschot of calorie-tekort is. De voormalige staat, die plaatsvindt als u consequent meer calorieën verbruiken dan je verbrandt, is noodzakelijk als u wenst om gewicht te bereiken. U zal niet specifiek gewicht in je gezicht, maar over het algemeen gewichtstoename kan resulteren in een fuller uitziende gezicht--samen met gewichtstoename in andere delen van uw lichaam.

High-Calorie voedsel

Hoewel u altijd uw arts advies volgen moet als het gaat om de gewichtstoename, is een eenvoudige methode om je lichaam in de calorie overtollige staat aan het verhogen van uw inname van calorierijke voedingsmiddelen. Als uw calorie-inname te stimuleren, echter richten op calorierijke voedingsmiddelen die zijn ook rijk aan voedingsstoffen, in plaats van degenen die zijn verstoken van voedingswaarde, zoals fastfood. Gezonde voorbeelden zijn noten, zaden, avocado's, yoghurt en vers fruit zoals bananen.

Oefeningsregime

Verminderen van het bedrag dat u helpt uw lichaam een calorie overschot bereiken, maar niet voorkomen dat oefening helemaal uitoefenen tenzij uw arts u instrueert te doen. De gemiddelde volwassene moet krijgen 150 minuten matig-output cardio-oefening per week. Werken richting van dit doel door middel van eenvoudige activiteiten zoals wandelen. Als je oefenen aanzienlijk meer dan dit bedrag, kan het uw vermogen te bereiken een calorie overschot moeilijk maken.

Trage vooruitgang

Niet verwachten dat onmiddellijk transformeren de vorm van uw gezicht op het aanbrengen van wijzigingen aan uw dieet en oefening regime. Als je jezelf in een calorie overschot van 500 calorieën per dag, zul je krijgen 1 pond per week. Het pond dat u krijgen is verspreid over je hele lichaam, en het duurt weken of maanden voordat je begint te zien veranderingen rond je gezicht. Spreek met uw arts regelmatig om ervoor te zorgen dat uw poging tot gewichtstoename is gezond en op de rails.


gerelateerde artikelen