De gevolgen van het overslaan van maaltijden met Diabetes

October 15

De gevolgen van het overslaan van maaltijden met Diabetes

Ontbreken van een maaltijd hier en daar is niet ongewoon, maar het is niet verstandig--vooral als je diabetes hebt. Houden van uw bloedsuikerspiegel op een normaal niveau is van vitaal belang voor het beheer van de ziekte. Wat u eet-- en niet eet--heeft een duidelijke invloed op uw bloedglucose. Maaltijden overslaan zet u op risico voor het ontwikkelen van lage bloedsuiker, die kan drastische gevolgen hebben. Als u probeert om gewicht te verliezen, samen met uw arts om een eten plan dat rekening houdt met uw diabetes te ontwikkelen.

Medicijnen

Balancing uw voedselconsumptie met uw medicijnen zijn onontbeerlijk als je diabetes, of je nu een mondelinge drugs praten of met behulp van insuline-injecties. Beide van deze behandelingsmethoden vereisen vasthouden aan een consistente eten schema. U kan niet genoeg koolhydraten--die zijn onderverdeeld in glucose--als u bent het overslaan van maaltijden worden verbruikt. Ontbrekende maaltijden, kunnen vooral als u insuline of een orale medicatie, uw risico van het ontwikkelen van lage bloedsuiker, verhogen volgens Oklahoma State University's Janice R. Hermann, een geregistreerde diëtist.

Hypoglykemie effecten

Lage bloedsuiker, of hypoglykemie, kunnen een potentieel gevaarlijke gezondheid evenement voor diabetici. U kan ontwikkelen hoofdpijn, duizeligheid, zweten en vermoeidheid als gevolg van het lage niveau van glucose in uw bloed. Uw cognitieve functie en geheugen kunnen ook bijzondere waardevermindering heeft ondergaan. Sommige van de meer drastische gevolgen van hypoglykemie omvatten vangsten, een onregelmatige hartslag en moeite met spraak. Consumeren een suikerrijke voedsel of drank, zoals sinaasappelsap, kan verhogen uw bloedsuikerspiegel snel in minder ernstige gevallen, maar u moet mogelijk medische hulp in meer ernstige situaties. Het juiste bedrag van uw medicatie nemen en eten op schema kunnen helpen voorkomen dat deze afleveringen.

Galstenen

Ontbrekende maaltijden kunnen ook het verhogen van uw risico voor het ontwikkelen van galstenen. De meeste galstenen zijn samengesteld uit gehard cholesterol. Diabetici hebben meer kans om hoge triglyceridenspiegels, dat verhoogt het risico van galsteen ontwikkeling, volgens de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse. U kunt dit risico zelfs nog meer door het niet eten regelmatig verhogen. Zowel het overslaan van maaltijden en snel gewichtsverlies kan verhogen uw kansen van het hebben van galstenen.

Gezond gewichtsverlies

Een gezond gewicht te bereiken aanzienlijk handig bij het beheren van diabetes kan worden, maar het overslaan van maaltijden uw calorie-inname om laag te houden is niet alleen gevaarlijk is, maar ook inefficiënt. De combinatie van vasten en lage bloedsuikerspiegel kan verhogen overeten later, die uw gewichtsverlies inspanningen, de Universiteit van Maryland Medical Center waarschuwingen kunt tegengaan. Gezond gewichtsverlies vereist een dieet dat gevuld met voedsel dat iedereen, zoals hele granen, groenten, fruit en magere eiwitbronnen consumeren moet. Een arts of een geregistreerde diëtist kan u helpen bepalen de beste plan van actie voor u.


gerelateerde artikelen