Versterking van de pezen van de knie

September 19

Versterking van de pezen van de knie

Het is algemeen bekend dat uitoefenen op een regelmatige basis en behoud van een gezond lichaam een goede zaak is; echter, te veel ondoordachte en volks oefening inderdaad schadelijk kan zijn voor gewrichten, ligamenten en spieren. Het houden van een gerichte, kunnen zorgvuldig geplande training regime versterken deze spieren en ligamenten zonder het risico van schade op te lopen.

Uitrekken

Versterking van de pezen van de knie

Het is van cruciaal belang voor de spieren die ondersteuning van de knie volledig worden uitgerekt voordat elke oefening plaatsvindt. Hierdoor zal de knieƫn op te vangen van een schok of stress veroorzaakt door de training. Stretching helpt de ligamenten en spieren los blijven en niet scherpen. Oefening voorbereiden door een verscheidenheid van verschillende Knie rekoefeningen te doen.

Spieren

Versterking van de pezen van de knie

Versterking van de omliggende beenspieren zoals de quadriceps, hamstrings en kalf kunnen helpen houden de knie ligamenten sterke en op zijn plaats. Eenvoudige oefeningen kunnen helpen. Grote kniepijn stelt dat een training plan moet voorkomen dat opeenvolgende dagen waarin dezelfde spieren wordt gewerkt. Scheiden van de spieren in groepen en deze werkgroepen om de andere dag zal toestaan gebalanceerd, zelfs de spiergroei.

Oefeningen

Versterking van de pezen van de knie

Beginnen door opwarming van de aarde voor vijf tot 10 minuten met low-impact activiteiten. Wandelen, fietsen of intensivering wordt aanbevolen. Volgens de Ortho Info, is er een verscheidenheid van verschillende oefeningen, allemaal van die helpen verbeteren van de algehele sterkte van been en knie.

De single-leg dip wordt gedaan door het plaatsen van twee stoelen aan beide zijden om te helpen met evenwicht. Til een been rechtdoor. Langzaam lager omlaag zo ver zo comfortabel. Houd deze positie gedurende drie seconden. Langzaam terug opstaan, herhalen en switch kanten. De oefening is gericht op de spieren van de dijen, heupen en billen.

Voor het uitvoeren van een oefening, de wall squat, staan met je rug, hakken en hoofd raken van de muur. Beide voeten iets meer dan 2 voeten uit stap van de muur. Langzaam dia van de muur tot in een zittende positie. Houd deze positie gedurende 10 seconden en langzaam stijgen back-up.


gerelateerde artikelen