Hart-gezond eetgelegenheden in Fort Worth

November 4

Hart-gezond eetgelegenheden in Fort Worth

Fort Worth, Texas is de vijfde grootste stad van Texas en de 17e grootste in de Verenigde Staten. Een essentieel onderdeel van Texas' history, Fort Worth heet soms de poort naar het Amerikaanse zuiden. Helaas, voor degenen die kijken naar hun tailles, zuidelijke koken kunnen problematisch. Maar er is veel van gezonde, heerlijke gerechten te krijgen was in Fort Worth, als u waar weet te kijken.

Veganistisch en glutenvrij

De spiraal Diner en bakkerij is een vegan en glutenvrije restaurant. De menuopdrachten van de functies zoals tofu scrambles met imitatie eieren, "Sketti en gehaktballen," die soja gehaktballetjes geserveerd met huisgemaakte organische marinara saus, en "Bryan de brutale Tacos," gevuld met groenten dus goed en hete saus zo heet u zal niet eens beseffen het vlees ontbreekt. Het restaurant biedt dat een scala aan maaltijden voor ontbijt, lunch en diner en de meeste van hun gerechten zijn beschikbaar dat kan worden meegenomen als goed. Spiraal Diner biedt ook hard-to-find biologische bieren.

Gezonde fastfood

Vaak lijkt het alsof een kostbare en tijdrovende inspanning gezond eten kunnen. Mijn passen levensmiddelen wil dat veranderen door het verstrekken van gezonde voeding in de handige manier van fast-food ketens zoals McDonalds of Burger King. Stoppen door voor on-the-go gezondheid voedsel zoals banaan Walnut pasteitjes voor ontbijt, passen Mac en kaas voor lunch en zelfs een Oatmega drie Chocolate Mint bar, waarmee het gezonde vet omega-3, voor dessert. Op dit ogenblik is er slechts één locatie in het Dallas-Fort Worth gebied maar het bedrijf van plan op het uitbreiden aan tien verschillende locaties in de komende jaren.

Biologische boodschappen

Als u op zoek bent om te eten gezond thuis, dan moet u eerst starten in de supermarkt. Zonnebloem Shoppe, Fort Worth de oudste health food winkel, kunt u dat doen. Familiebedrijf sinds 1970, zonnebloem Shoppe richt zich op het leveren van de bewoners van Fort Worth met biologische, natuurlijke levensmiddelen alsmede homeopathische remedies, vitaminesupplementen en aromatherapie producten. U kunt uw e-mailadres op hun website te ontvangen van een wekelijkse printbare coupon, zodat eten goed hoeft niet duur te zijn. 'Zonnebloem Shoppe TV' biedt zelfs tips over gezond eten uit de winkel personeel van gecertificeerde voedingsdeskundigen.

Gezonde Tex-Mex

Zoals in elke Texas is stad, in Fort Worth Tex-Mex groot. Tex-Mex eten is niet per se goed voor u, maar Blue Mesa Grill biedt een menu gevuld met gezond eten opties. Gerechten zoals Avocado-zon gedroogde tomaat en Pesto Quesadillas, de plantaardige Sampler, die wordt geserveerd met lokale biologische groenten en sauzen, of de Spa kip en spinazie Enchiladas, geserveerd in gestoomde maïs tortilla's, kunt u om te voldoen aan uw verlangen naar de smaken van het zuidwesten tijdens uw verblijf trouw aan uw dieet. Veel van de gerechten op het menu zijn gecertificeerd als hart-gezond door medische hart van de stad en voor gebakken voedsel, niet-gehydrogeneerde olie gebruikt met nul trans-vetten.

Midden-Oosten

Het Midden-Oosten dieet heeft gekregen veel aandacht de laatste tijd voor een gezonde een en met goede reden--hun gerechten nature aangetrokken richting hart-gezonde ingrediënten. Koning Tut biedt een ervaring van de traditionele Egyptische maaltijd (samen met sommige gerechten die afkomstig zijn uit andere delen van het Midden-Oosten) in een kitscherige instelling die is niet te missen. Probeer de beroemde Koning Tut salade, zo geliefd door de lokale bevolking die de eigenaar heeft ingesteld om een winkeltje te verkopen flessen van zijn kleden in het restaurant. De salade is eenvoudig--sla, tomaten, komkommer, olijven en fetakaas--gekleed in hart-gezond olijfolie met King Tut van handtekening mix van kruiden. Als u op zoek bent naar iets een beetje meer substantiële, probeer de traditionele Midden-Oosten schotel "scabeg," waarmee u uw keuze van okra, courgette en aubergine gesmoord in King Tut van speciale saus.


gerelateerde artikelen