Hoe eet ik gezond bij Taco Bell?

November 29

Hoe eet ik gezond bij Taco Bell?

Gezonde fast food maaltijden eten bij Taco Bell lijkt misschien niet onmogelijk. Veel mensen regelmatig "uitvoeren tot aan de grens," meer aandacht te besteden aan het Gegrom in hun maag dan de voedingsinhoud van de maaltijd. Er is een manier voor de gezondheid-bewuste mensen om te genieten van het eten bij Taco Bell en slimmer voedingskeuzen te maken.

Stap 1

Lees de feiten van de voeding van Taco Bell's menu. Dit kan worden gevonden op de website van Taco Bell door het selecteren van "Voeding Info" onder "Voedsel en menu's." "Zie de feiten" onder de volledige voeding info koptekst om een uitsplitsing van de volledige voeding van elk menu-item selecteert.

Kijk door de details van de calorie. Opmerking dat salades enkele van de hoogste calorie-items in het menu, zijn terwijl sommige burrito opties minder dan de helft van de calorieën bevatten. Volgende, stofdicht door vet en natrium waarden van uw favoriete items. De menu's natrium waarden variëren van redelijk tot bijna een hele dag het waard van natrium in één item.

Stap 2

Berekenen hoeveel calorieën zijn genoeg voor één maaltijd. Dit wordt gedaan door het bepalen van uw body mass index en overweegt uw geslacht, leeftijd, omvang en activiteit niveau. Er zijn verschillende online rekenmachines die dit voor u zoals die geboden door MayoClinic.com kunnen doen.

De eis van een maaltijd kan variëren van 400 calorieën en afhankelijk van uw individuele behoeften. Bijvoorbeeld, zou een 400-calorie burrito de dieetbehoeften voor de meeste vrouwen, ontmoet terwijl 500 tot 700 calorieën vormt een maaltijd voor de gemiddelde man tussen de leeftijden van 20 en 40.

Stap 3

Kies één tot drie menu-items die nauw tot uw totale calorie-maaltijd optellen. Als twee objecten die je aanspreken soortgelijke calorische waarden hebben, kies degene met de minste vet en natrium. De "Voeding Calculator" pagina van de website van Taco Bell is een handige functie voor het bouwen van verschillende maaltijden en berekening van de voedingsinhoud. Items toevoegen en verwijderen om te spelen met de totalen van de voeding, totdat ze in het juiste bereik voor uw dieetwensen.

Stap 4

Niet uitsluiten van uw favorieten permanent als ze groter zijn dan uw voeding eis. In plaats daarvan, merk welke favorieten die je niet kan zonder leven. Taco Bell nog leuker wordt nog versterkt door een dubbel Decker Taco of kaneel wendingen? Ruimte maken in uw maaltijd de calorie begroting voor speciale favorieten en overwegen genieten ze als een occasionele behandelen in plaats van een must-have voor elke maaltijd Taco Bell.

Stap 5

Kies aantal gezonder Fresco opties die kaas op menu-items voor een lekkere verse Fiesta Salsa vervangen. De 'Fresco' menuopties weergegeven in het "Drive Thru dieetmenu" hebben 25 procent minder vet en minder calorieën dan vergelijkbare menu-items. Bijvoorbeeld zijn de 290 calorieën en 17g vet in een zachte gegrilde steak-taco ingekort tot slechts 170 calorieën en 5g vet wanneer besteld Fresco-stijl. Volgens Taco Bell is een reductie van 70 procent vet. Met de calorieën opgeslagen, een extra item mogelijk te maken zijn weg in uw zak zonder busting je calorie-doel.

Stap 6

Drink water met uw maaltijd Taco Bell. Dranken kunnen toevoegen een heleboel extra suiker en calorieën, met name de bevroren rassen, waarvan sommige bijna 600 calorieën---bevatten die een hele maaltijd is of meer. Overslaan van de drank, kunt u om meer voedsel te genieten.

Stap 7

Vasthouden aan het plan eens bestellen. Niet worden aangezogen door "deals" of promoties die u zou kunnen uit de buurt van uw plan trekken. Het laatste item van de speciale en commerciële advertentie klinkt misschien spannend maar kan niet de moeite waard de extra calorie getroffen worden. De feiten van de voeding te controleren voordat het dwalen van uw vooraf geselecteerde "veilige" menu. Ook, overslaan combo's die niet de moeite waard de extra calorieën die u doorbrengen zult als u wilt opslaan van een paar cent.

Tips

  • Stel grenzen voordat je door de deur loopt of opdrijven. Als een bezoek aan Taco Bell al de occasionele traktatie is, dan voel me niet te beperkt. Geniet van de objecten die je met een beetje terughoudend en kennis aanspreken van hoe deze maaltijden past in uw voeding doelen.

Wat die u nodig hebt

  • Kopie van Taco Bell's voeding feiten

gerelateerde artikelen