Wat zijn de voordelen voor de gezondheid van het eten alleen mager vlees, vis & pluimvee?

August 27

Een benadering om een dieet is om uw voedingskeuzes te beperken en slechts een paar specifieke voedsel eten. Dit soort van dieet betekent dat u geen calorieën tellen of lid worden van een dure programma, kan je enkele voordelen door het eten van alleen mager vlees, vis en gevogelte, maar dit dieet is niet wat de voeding betreft voldoende. U moeten professioneel advies voor help verliezen van gewicht krijgen.

Ijzertekort bloedarmoede voorkomt

Een voordeel voor de gezondheid van het eten alleen mager vlees, vis en gevogelte is dat biedt tal van ijzer, dat een essentieel mineraal voor hemoglobine in de rode bloedcellen is. Het ijzer in dierlijk voedsel is in de vorm van heem, die gemakkelijker voor je lichaam is te absorberen ijzer uit vegetarische bronnen. Ijzertekort is gebruikelijk en kan leiden tot bloedarmoede en symptomen van vermoeidheid en zwakte.

Besturingselementen gewicht

Een voordeel voor de gezondheid van het eten alleen mager vlees, vis en gevogelte is dat het u afvallen helpen kan omdat het is waarschijnlijk laag in calorieën, aangezien zij bijna geen koolhydraten en weinig vet levert. Een 100-g deel van wit-vlees kip, tonijn in blik of gras-gevoerd rundvlees biefstuk heeft niet meer dan 120 calorieën, zodat je 10 keer dat bedrag, of 1 kg, elke dag eten kon en nog steeds niet meer dan 1200 calorieën moeten eten. Een nadeel is dat je kan vervelen met uw keuzes geworden en beginnen met het eten van andere voedingsmiddelen.

Ondersteunt immuniteit en dalingen honger

Een voordeel voor de gezondheid van het eten alleen mager vlees, vis en gevogelte is dat je voeding voldoende eiwitten zal hebben. Deze voedingsmiddelen zijn hoog in eiwit, met meer dan 20 gram per 100-gram levert, en hun eiwit levert elk van de essentiële aminozuren die u nodig hebt voor een goede gezondheid. Eiwit kan je lichaam om spiermassa en het ondersteunt een gezond immuunsysteem. Het kan ook u helpen afvallen omdat het minder honger. Echter, een dieet dat hoog is in dierlijke eiwitten kan verhogen uw risico voor osteoporose.

Hiermee voorkomt u dat de pieken van de bloedsuiker

Een voordeel van het eten van alleen mager vlees, vis en pluimvee is dat de je bloedsuikerspiegel niet zal spike, aangezien uw dieet bijna vrij van koolhydraten zullen. Je lichaam breekt dieet koolhydraten en deze worden vrijgegeven door in je bloedbaan als suikers, en hoog-glycemische koolhydraten kunnen leiden tot scherpe pieken in je bloedsuikerspiegel. Herhaalde spikes kunnen leiden tot een hoger risico voor diabetes, en een voordeel van het eten van eiwitten is dat ze niet deze hetzelfde effect hebben. Echter, het vermijden van koolhydraten kan leiden tot vermoeidheid en duizeligheid.


gerelateerde artikelen