Indoor kind activiteiten in en rond Bensalem, PA

April 26

Indoor kind activiteiten in en rond Bensalem, PA

Bensalem is een voorstad van Philadelphia, gelegen in southeastern Pennsylvania. Het is de toegangspoort tot de Bucks County en een gezinsvriendelijke township. Terwijl Bensalem 30 parken voor haar bewoners onderhoudt te genieten, vindt u ook dat er ook sprake is van geen tekort aan indoor activiteiten om kinderen te houden drukke en vermaken in en rond deze Gemeenschap.

Educatieve

Wanneer u wilt combineren van plezier en leren op een regenachtige dag, bezoek de Bensalem openbare bibliotheek. De bibliotheek biedt verhaal keer, puppet shows, programma's over speciale onderwerpen zoals geologie of dierenverzorgers, evenals huiswerk help. Kinderen kunnen ook besteden wat stille tijd te lezen of games spelen op de computers van de bibliotheek. U kunt ook huren sommige DVD's mee naar huis nemen.

Leuke activiteiten

Wanneer er ook regenachtig of warm buiten te raken van het park of een zwembad, maakt een film in het theater een spannende activiteit van de speciale gelegenheid. De AMC Woodhaven 10 bioscoop in Bensalem biedt vele kindvriendelijke films en een matinee tarief voor kinderen en volwassenen. Er zijn ook genoeg snacks beschikbaar. Na de film, kunnen uw jonge geitjes vermaken bij stuiteren in Langhorne U ongeveer 15 minuten van Bensalem. Bounce U heeft een groot assortiment van rubberboten met dia's, tunnels en stuiteren huizen. Ze beschikken over een open spel tijden, familie spelen tijden, of ze het komende verjaardagsfeestje van uw kind kunnen hosten. Brunswick Zone bowlen is ligt op 15 minuten weg in Feasterville. Naast Bowlen, hier uw kinderen kunnen spelen laser tag en veel plezier in de arcade op een regenachtige dag.

Lessen en lessen

Als u vooruit van plan bent voor een lange winter en activiteiten om de kinderen actief wilt, meld ze voor enkele van de vele klassen beschikbaar in Bensalem. Bensalem gymnastiek biedt lessen voor alle leeftijden en niveaus, met inbegrip van cheer klassen, peuter klassen en klassen tumbling en gymnastiek voor schoolgaande kinderen. La Luna dansstudio biedt danslessen voor kleuters aan kinderen en jongeren. Programma's beschikbaar zijn begin dans, hiphop, ballet, jazz, kraan of salsa. Meld u aan voor een heel jaar of gewoon voor een maand. Bensalem beschikt ook over een eigen indoor batting kooien in Extra Innings Bensalem waar kinderen kunnen gewoon oefenen hun schommels of lessen nemen. Er zijn ook specifieke klinieken van de behendigheid voor doorgewinterde spelers.

Musea in Philadelphia

Slechts een kort ritje van 30 minuten van Bensalem in Philadelphia vindt u diverse musea die kinderen zullen genieten van met inbegrip van de Academie voor Natuurwetenschappen. Hier, kinderen kunnen wandeling maken door een weelderige, tropische binnentuin gevuld met levende vlinders, bezoek met 100 levende vogels, reptielen, amfibieƫn en ongewervelden, alsmede verkennen de dinosaurus-hal. Er is ook een hands-on discovery center speciaal ontworpen voor kinderen leeftijden 3 tot en met 8 waar zij levende dieren betreft, kunnen aanraken pan voor haaientanden, kijk voor fossiele voetafdrukken en meer. Het Franklin Institute in Philadelphia heeft een 3D Theater, een planetarium en verschillende interactieve opstellingen met inbegrip van een jong geitje wetenschap vertonen waar kinderen kunnen verkennen de elementen, evenals de trein fabriek en reus hart vertoont. Er zijn ook reizen exposities die van tijd tot tijd wijzigen, zodat u blijven terugkeren kunt om te zien iets nieuw en spannend. Hebt u voor de kleintjes, wilt u niet missen de Please Touch Museum in Philadelphia, want het biedt talrijke indoor exposities die aanmoedigen van kinderen om te leren door spel. Hier, uw jonge geitjes de topsy turvy wereld van de Wonderland kunnen verkennen vertonen wat lawaai maken in de tentoonstelling Rainforest ritme, deelnemen aan een poppenspel, rijden de carrousel en nog veel meer.


gerelateerde artikelen