Acai Berry & Acne

May 8

De bessen van de acai palm tree worden vaak gebruikt bij het maken van medicinale behandelingen, zegt geneeskrachtige kruid Info. Ze groeien in de buurt van de 60-voet bomen die inheems in de regenwouden in Brazilië zijn. Voordat u begint met het gebruik van acai bessen om uw acne te behandelen, dit bespreken met uw zorgverzekeraar.

Acne uitgelegd

MayoClinic.com beschrijft acne als traag-genezende laesies op de huid die eventueel door de lichaamseigen hormonen worden beïnvloed. De vlekken worden veroorzaakt door factoren zoals de overproductie van olie, een ophoping van bacteriën en irritatie van de haarzakjes van de huid, die worden aangesloten met olie en dode huidcellen. Deze verstopte follikels kunnen worden puistjes, die verhoogd, rode vlekken, whiteheads of mee-eters zijn. Mensen kunnen acne krijgen op elke leeftijd. Indien niet goed behandeld, kan acne veroorzaken blijvende littekens van de huid. De site zegt dat hoe eerder en effectiever de behandeling, hoe groter de mogelijkheid van de verslechtering van de toestand.

Acai toepassingen

Acai wordt vaak gebruikt voor de behandeling van allergieën, auto-immune aandoeningen, diarree, hart-en vaatziekten en kanker, zegt het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center of MSKCC website. Drugs.com meldt dat acai is een krachtige antioxidant die anti-inflammatoire eigenschappen heeft, waardoor het een veelbelovende behandeling voor deze voorwaarden als meer geleerd over de acai berry. Zijn anti-inflammatoire eigenschappen kunnen blijken nuttig bij de behandeling van acne wanneer toegepast op de huid als een ingrediënt in producten van de zorg van de huid.

Onderzoek

Een recent artikel op de website PubMed.gov beschrijft onderzoek op de meest effectieve natuurlijke ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Was acai onder degenen die de meest belofte toonde voor de behandeling van huidaandoeningen. Het acai extract, toegevoegd aan de huid verzorgingsproducten, is veelbelovend voor de behandeling van acne en rosacea huid verkleuring. Als u huidverzorgingsproducten met acai niet kunt vinden, kunt u het zelf.

Potentiële interacties

Volgens de site van MSKCC heeft acai bessen geen echte gemotiveerde kant-effecten. De site waarschuwt echter dat mensen op chemotherapie nemen acai bespreken met hun apotheker of gezondheidszorg leverancier, moeten omdat het met de acties van hun kanker medicijnen interfereren kan.

Formulieren die worden gebruikt

MayoClinic.com zegt dat acai bessen zijn verkrijgbaar bij vele gastronomische of gezondheid food winkels. Ze kunnen rauw worden gegeten, of het SAP kan worden gemaakt in smoothies, '' energy drinks '', ijs, gelei of verbruikt in SAP formulier vernieuwen. Drugs.com voegt dat acai supplementen beschikbaar in capsule, Tablet PC- en extract vormen zijn.


gerelateerde artikelen