De beste droge shampoo

March 3

De beste droge shampoo

Een Droogshampoo is een waterloze alternatief voor het wassen van je haar. Droge shampoo kunt u tussen uw dag en nacht activiteiten, op camping reizen of als je vastgebonden voor tijd bent van opstaan laat in de ochtend. Droge shampoo zijn ofwel beschikbaar in een spray of poeder formule dat soaks omhoog de talg en vuil opbouw en vernieuwd je haar met net een borstel.

Oscar Blandi

Oscar Blandi Pronto Droogshampoo behoort tot de beste haarproducten zoals gestemd door Allure tijdschriften-uitgevers en lezers. In toevoeging, Chris McMillan, merkt een saloneigenaar in Beverly Hills, Californië, dat Pronto werkt met bijna elke haartextuur, terwijl een aardige geur. De gemiddelde kosten voor een 2.5 vloeistof oz. fles Pronto is $19. De natuurlijke ingrediënten die helpen absorberen olie bevatten haver, rijst, tapioca zetmeel, terwijl de tea tree olie helpt roos te verminderen.

De website Folica.com tarieven Pronto onzichtbare Droogshampoo spray als één van de top gewaardeerd droog shampoo. Een 5.0 vloeistof oz. spray kost ongeveer $23. Een voordeel, die je bij Pronto onzichtbaar vindt is dat het duidelijk sprays en laat geen residu achter. De natuurlijke ingrediënten bevatten rijst eiwit om de olie en vuil, terwijl de tarwe eiwitten en vitamine E helpt te versterken en beschermen het haar tussen de wasbeurten te verminderen.

Batiste

Tropische Droogshampoo van Batiste is één van de best beoordeelde, volgens de Folica.com website. De prijs is ongeveer $12 voor een spray van 0.33 pond en de tropische lijn biedt drie exotische tropische geuren. Het rijststijfsel in tropische Batiste helpt bij het verwijderen van talg en vuil, terwijl het cumarine helpt te fleuren je haar.

Klorane

Klorane Extra zachte Droogshampoo met haver extract is een van de beste haarverzorgingsproducten en biologische, natuurlijke en milieuvriendelijke door Allure Magazine. Bovendien, is dit een van de McMillan specials. Een fles vloeibare oz. 3.2 kost je ongeveer $16. De natuurlijke ingrediënten bevatten van maïs en rijst zetmeel om te absorberen het overtollige olie en verontreinigingen en haver melk halen verzacht en beschermt uw haar.

Rene Furterer

Rene Furterer Naturia behoort tot de top droog shampoo volgens McMillan. Een 1.6 oz. fles wil kost je ongeveer $12. Naturia bevat rijst, maïszetmeel, Kaolien klei en silica poeders te absorberen van talg en de onzuiverheden verminderen. Daarnaast bevat het essentiële oliën, zoals karwij en pepermunt om te helpen de hoofdhuid om te frissen uw haar diep-reinigen.


gerelateerde artikelen