Hoe te voorkomen artritis in de knieën

December 29

Artritis is een aandoening die de gewrichten en het bindweefsel om hen heen aanvallen. Is dat de knieën een zeer gebruikte gewricht zijn, zijn ze vaak last van artritis. Enkele van de symptomen die kunnen worden gezien zijn zwelling, stijfheid, pijn en roodheid rond het getroffen gebied. De manier om te voorkomen artritis in de knie is door de uitvoering van sommige stappen die betrekking hebben op oefening en uw levensstijl.

Stap 1

Doen sommige aërobe activiteit. Aërobe oefening heeft een aantal voordelen aan het lichaam. Een van de grootste dingen die het doet is het verbranden van calorieën. Dit kan helpen houden je gewicht naar beneden, die op zijn beurt kan leiden tot minder stress op je knieën. Uitvoeren van aërobe oefening drie tot vier keer per week gedurende ten minste 30 minuten. Oefeningen tot behoud van de gezondheid van je knieën nog meer, uit te voeren dat zijn neen-effect zoals zwemmen, Fietsen, elliptische opleiding en roeien.

Stap 2

Ga naar de sportschool. Er zijn verschillende voordelen aan gewichtheffen als het gaat om de preventie van de artritis in de knieën. Spieropbouw bijdragen tot de verhoging van de stofwisseling, die bijdragen kan aan uw gewicht laag te houden. U kunt ook het ontwikkelen van spiertonus, die kan helpen bij het versterken van de gewrichten, botten en bindweefsel rond de knieën. Been oefeningen zoals squats, lunges, been persen en step-ups. Vermijd elke vorm van explosieve bewegingen die kan een heleboel invloed plaats op je knieën zoals springen kraakpanden en plooi sprongen.

Stap 3

Het dieet schoon te houden. Het eten van voedsel dat hoog zijn in vet en lege calorieën kan leiden tot gewichtstoename. Vermijd voedsel dat hoog in verzadigd vet, verwerkt en verfijnd. In plaats daarvan kiezen voor mager vlees, laag-vet zuivelproducten, vis, bonen, volle granen, fruit, groenten, zaden en noten.

Stap 4

Bezuinigen op het zuur. De dranken die je drinkt kunnen worden hoog in calorieën en ook hoog in zuurheid die ontsteking kan veroorzaken. Vermijd frisdrank, gezoete thee, verfijnde sappen en koffie calorierijke dranken. Water drinken in plaats daarvan, omdat er geen calorieën, het helpt flush toxines uit het systeem en het ook helpt houden u gehydrateerd. Het Institute of Medicine raadt aan dat vrouwen 2.7 totale liter water een dag en de mannen krijgen 3.7 liter per dag krijgen.

Stap 5

Bescherm uw knieën. Een grote bijdragende reden waarom artritis in de knieën ontwikkelt is van een blessure afgelopen. Als je nooit van een knieblessure last hebt en u wilt voorkomen dat artritis, doe een goede warmup voordat u uitoefenen en een cool down als u klaar bent. Ook uw benen te strekken voordat en nadat u de oefening zo goed.

Stap 6

Draag beschermende kleding. Hebt u een baan die vereist dat u te veel knielen, zorg ervoor dat het dragen van knie pads ter bescherming van je knieën. Dit geldt ook voor klussen die kunt u bijvoorbeeld doen rond het huis zoals het installeren van tapijten, schilderij of in de tuin werkt.

Stap 7

Goed uitgeruste schoenen dragen. Als uw sneakers schoenen ongemakkelijk zijn of u nou niet passen, dan heb je een kans om te ontwikkelen een vervorming van de gang. Dit kan leiden tot een innerlijke roll van de voet en verhoog uw kansen om artritis te krijgen.


gerelateerde artikelen