Hoe om te praten met tieners over het Interracial dateren

March 24

Hoe om te praten met tieners over het Interracial dateren

Het is moeilijk te geloven dat iets meer dan 40 jaar geleden, de VS had wettelijke beperking van de interraciale relaties. Het standpunt van de maatschappij van interraciale relaties is aanzienlijk veranderd sinds toen, maar u zou kunnen benieuwd zijn hoe de kwestie van het interracial dateren met uw tiener te bespreken. Daten kan worden gecompliceerd genoeg zonder enige toegevoegde kwesties, dus met een open en eerlijk gesprek met uw tiener is een belangrijke manier om communicatie en begrip te bevorderen.

Weten van het onderwerp

Stap 1

Bewapen jezelf met de meest recente statistieken betreffende interracial dateren. De jongere generatie is veel meer accepteren van interraciale relaties dan vorige generaties. Volgens de Raad op hedendaagse gezinnen hebben bijna de helft van alle Amerikanen een lid van een ander ras, met bijna 90 procent van de jongere generatie zeggen dat ze goed te keuren voor dergelijke relaties gedateerd.

Stap 2

Wees eerlijk over de positieve en negatieven aan het interracial dateren. U zal moeten hebben een openhartige discussie over racisme. Het bestaat nog steeds en als uw tiener een lid van een ander ras dateert, beide zullen zij worden blootgesteld aan het. Een AP-enquête van 2012 gerapporteerd door NBC blijkt dat 51 procent van de Amerikaan expliciet anti-zwarte gevoelens, omhoog van 48 procent in 2008 uitgedrukt. Natuurlijk racisme komt in alle maten en kan worden gericht tegen ieder ras, niet alleen zwarten. Samenleving is veranderen, hoewel. CNN meldt dat Wilcox County in Georgië had haar eerste geïntegreerde prom in 2013. Hoewel het misschien schokkend om te denken dat gescheiden proms nog in moderne Amerika bestonden, het is verheugend te horen hoe deze kinderen trok samen om te overwinnen van vooroordelen en aandringen op een geïntegreerde prom. Bij de bespreking van deze kwesties, vergeet dan niet te raken op de positieven van het interracial dateren zoals elk wordt verrijkt door de toevoeging van elkaars personen cultuur, de kracht van karakter worden gebouwd door opkomen voor hun overtuigingen en de verscheidenheid die in beide gezinnen leven zal worden gebracht.
De anti-racistische Alliance is een organisatie gewijd aan ongedaan maken structurele racisme. Het biedt workshops en maandelijkse bijeenkomsten voor degenen die in het gebied van New York. Het biedt ook online fora, artikelen en video's om te helpen die omgaan met kwesties die voortvloeien uit racisme.

Stap 3

Vergeet niet dat het interracial dateren is nog net dateren. Je moet om ervoor te zorgen uw tiener weet en begrijp uw regels over dating in het algemeen, die een avondklok kan bevatten en dat u ontmoeten willen zult, in persoon, van elke mogelijke data. Dit is een cruciaal moment bespreken uw verwachtingen en instellen van duidelijke grenzen.


gerelateerde artikelen