Gezondste waterfilters

April 14

Gezondste waterfilters

Waterfilters kunnen verwijderen verontreinigingen die kunnen worden gevonden in uw leidingwater, hoewel in de meeste gebieden, Amerikanen kunnen het drinken van water uit de kraan zonder enige bezorgdheid. Zwangere vrouwen, kinderen, senioren en mensen met problemen met het immune systeem kunnen echter meer vatbaar voor de verontreinigende stoffen gevonden in de watervoorziening. Selecteren van de gezondste filter kan ervoor zorgen dat uw gezin schoon en lekker water geniet.

Filters voldoen aan industriestandaarden

Elk type filter dat u kiest moet voldoen aan industriestandaarden als u wilt dat de gezondste optie. Volgens de Natural Resources Defense Council, moet het filter dat u kiest worden aangeduid van NSF/ANSI standaard 53. Dit betekent dat het is gecertificeerd voor het verwijderen van verontreinigingen voor een betere gezondheid.

Koolstof Filters

Een actieve Koolfilter kan worden gebruikt voor het zuiveren van kleine hoeveelheden water. Dit soort filters zijn vaak te vinden op water zuivering systemen die gebruikmaken van karaffen. Brita en Clear2 zijn voorbeelden van bedrijven die gebruik maken van actieve kool filters zuiveren water in hun karaffen en kruiken geplaatst. Slechte geuren en smaken uit het water verwijderd met dit type filter samen met verontreinigende stoffen, zoals parasieten, zware metalen en pesticiden.

Omgekeerde osmose

Omgekeerde osmose reinigingssystemen zijn meestal te vinden onder de wastafel-eenheden. Ze kunnen gebruikt worden alleen of in combinatie met actieve kool filters of ultraviolet blootstelling. Het filter scheidt onzuiverheden uit het water om ervoor te zorgen u het gezondste mogelijk drinkwater. De meeste verontreinigingen, zoals parasieten en zware metalen worden verwijderd in dit soort filtersysteem.

UV filtratie

Dit type waterfilter is het ook vaak aangetroffen onder de wastafel-eenheden. Bacteriƫn en parasieten worden verwijderd uit het water door blootstelling aan ultraviolette straling. Als u wilt andere verontreinigingen te verwijderen, kan een omgekeerde osmose of koolstof filter worden gebruikt in combinatie met de ultraviolette stralen.


gerelateerde artikelen