Weight Loss met Levoxyl

May 8

Weight Loss met Levoxyl

Levoxyl is een merknaam voor levothyroxine, een synthetisch T4-schildklierhormoon vervangende gebruikt voor de behandeling van hypothyreoïdie. Gewichtstoename is een veelvoorkomende bijwerking van lage-schildklier functie omdat uw schildklier uw stofwisseling regelt. Als uw schildklier minder hormonen produceert, zal uw stofwisseling vertragen, belemmeren gewichtsverlies inspanningen. Levoxyl zal regelen schildklier hormoonniveaus, normaliseren metabole functie en dat u kunt blijven om gewicht te verliezen.

Levoxyl

Levoxyl, zoals Synthroid, Unithroid en Tirosint, is een vorm van levothyroxine--heeft de meest algemeen vervanging schildklierhormoon voorgeschreven. Levoxyl duurt opbouwen in je lichaam en versnellen van uw metabolisme; het vinden van uw juiste dosis kan drie maanden of langer duren. Nemen meer Levoxyl dan je nodig hebt is niet aanbevolen--hoewel het versnelt je stofwisseling, Levoxyl is niet bedoeld als een gewicht-verlies drug. Teveel Levoxyl kan hyperthyreoïdie, met inbegrip van symptomen zoals snelle hartslag, pijn op de borst, gebouw, verwarring en beslagleggingen.

Levoxyl en Weight Loss

De meer ernstige uw hypothyreoïdie, hoe groter uw gewichtstoename dreigt te worden, zegt de Amerikaanse vereniging van de schildklier. De aanwinst van het gewicht met hypothyreoïdie is niet altijd vet--het is gemeenschappelijk voor mensen met lage schildklier functie te behouden water gewicht - tot 10 kg van het gewicht van uw pre-Levoxyl winst zal gewoon zijn water en zout, volgens het Afghaanse Overgangsbestuur. Zodra uw schildklier hormoon niveau is teruggekeerd naar normaal, zal je deze overtollige vloeistof gewicht verliezen. Behandeling van hypothyreoïdie met Levoxyl kan resulteren in een verlies van het gewicht van maximaal 10 procent van je lichaamsgewicht.

Hypothyreoïdie en Weight Loss

Als u nog steeds gewicht te verliezen na Levoxyl hormoonniveaus en metabolisme is geregeld, is het waarschijnlijk dat uw gewichtstoename niet uitsluitend te wijten aan uw hypothyreoïdie. Zodra uw metabolisme wordt geregeld, moet u zitten kundig voor afvallen met een combinatie van dieet en lichaamsbeweging. "De Cleveland Clinic Guide to schildklier aandoeningen" door Mario Skugor en Jesse Bryant Wilder zegt dat afvallen met hypothyreoïdie kan moeilijk, maar mensen die meestal afvallen geen problemen houden het hebben uit. Duurt het consistente oefening en een verminderd-calorie dieet om gewicht te verliezen.

Gezond gewichtsverlies

Er is geen speciale hypothyroid dieet voor weight loss. U kunt volgen de 2010 Amerikaanse dieet richtsnoeren voor Amerikanen, waaronder calorieverbruik, gezond eten en gewicht verlies aanbevelingen, of je kan volgen een commercieel populaire gewichtsverlies programma. Het beste dieet voor u is er een die je kunt vasthouden aan. Vermijd fad diëten die niet realistisch gewichtsverlies beloven doordat hele voedselgroepen of drastische calorie verlaging, die kan stall verlies van het gewicht door het vertragen van je stofwisseling. Hebt u andere gezondheidskwesties, spreken met uw arts of diëtist over een passend gewicht-verlies dieet.


gerelateerde artikelen