Wat doet de houtskool voor de huid?

January 5

Wat doet de houtskool voor de huid?

Hoewel u niet onmiddellijk houtskool gezonde huid of huid-verzorgingsproducten koppelen misschien, biedt actieve kool schoonheid voordelen voor de huid door olie, vuil en andere schadelijke stoffen uit verstopte poriën te wijten aan haar bevoegdheden adsorptie.

Voordelen van actieve kool

Activated charcoal trekt bacteriën, gifstoffen, chemische stoffen, vuil en andere micro-deeltjes op het oppervlak van de huid, helpen u bij het bereiken van een perfecte teint en bestrijding van acne. Houtskool wordt niet gemetaboliseerd, geadsorbeerde of geabsorbeerd door het lichaam, maar het kan worden gebruikt voor de behandeling van sommige giftige beten en sommige wonden te desinfecteren. Activated charcoal poeder is bewezen adsorberen duizenden keren eigen massa in schadelijke stoffen, waardoor het een populaire ingrediënt in gezichts maskers.

Mix 0,2 gram poedervorm geactiveerd houtskool, ½ theelepel bentoniet klei en 1 ½ theelepels water samen, en toe te passen op het oppervlak van de huid. Verwijder de houtskool uit huid na 10 minuten met een vochtige doek voor gladde huid zonder onzuiverheden.

Waarschuwingen

Houtskool poeder kan leiden tot milde constipatie en niet voor langere tijd regelmatig moet worden genomen. Houtskool kan ook leiden tot misselijkheid en braken, GI ileus, obstructie en intestinale perforatie. Het streven van houtskool kan leiden tot respiratoire complicaties.

Houtskool is niet effectief tegen sterke alkalische en zure vergif, cyanide, alcohol, bijtende logen, zuren boorzuuroplossing en minerale zuren.

Medische hulp inroepen als u benauwdheid op de borst ondervindt, zwelling, huiduitslag of galbulten.


gerelateerde artikelen