Constipatie natuurlijke behandelingen

October 12

Constipatie natuurlijke behandelingen

De nationale spijsvertering ziekte informatie Clearinghouse stelt dat meer dan 4,4 miljoen mensen in de Verenigde Staten lijden aan constipatie en dat meer dat 390,000 ziekenhuis bezoeken en meer dan 1 miljoen voorschriften per jaar constipatie kwesties betrekken. Natuurlijke remedies voor de behandeling en het voorkomen van obstipatie zijn zo talrijk als over de toonbank en voorschrift remedies om dit probleem te bestrijden. De natuurlijke remedies, echter, zijn veel minder kostbaar en dragen weinig bijwerkingen.

Supplementen

Constipatie voorkomt dat het lichaam afvalstoffen die giftig zijn voor het lichaam en die dan, ziekte en besmetting gewoon door te blijven te lang in het darmkanaal kunnen veroorzaken te elimineren. Volgens Phyllis A. Balch is CNC, in haar boek, "Recepten voor Nutritional Healing," knoflook een potente en krachtige infectiebestrijdende, nuttig in de darm en de bloedbaan. Balch adviseert ook vitamine C met bioflavonoïden als een immuunsysteem stimulator met reinigende effecten.
Een acidophilus supplement wordt de "goede bacteriën" toegevoegd aan het darmkanaal en regelmatige stoelgang vergemakkelijkt door het voorkomen van een overmatige groei van de slechte flora.
Vitamine D en calcium stimuleert goede spiercontracties, genaamd "peristaltiek" die afvalproducten de dikke darm pakt. Constipatie patiënten daadwerkelijk kan magnesium tekort, zoals magnesium ontspant spieren in de darm, waardoor de ontlasting te geven aan de dikke darm. Een multi-vitamine en minerale supplement kan chronische constipatie verlichten door het verstrekken van het lichaam met voedingsstoffen die het goede darmfunctie kan ontbreken.

Kruiden

Aloë vera sap ontgift het lichaam en reinigt het spijsverteringskanaal. Aloë bevordert ook de versoepeling van de ontlasting. Gember kan is een geweldige en snelle stimulator van het darmkanaal en worden toegevoegd aan het koken of genomen in thee vorm. Bill Gottlieb, voormalig hoofdredacteur van preventie tijdschrift en de auteur van "Alternatieve behandelingen," adviseert het kruid cascara sagrada als een natuurlijke laxeermiddel. Casara naar verluidt tonen ook de darm als het beweegt door de dikke darm.

Eten, drinken en oefening

Het lijkt nogal repetitief te roemen de deugden van vezelrijk, vers fruit en groenten en gehele korrels aan het dieet, maar deze eenvoudige goede eten praktijken houden de darm gezond en gestimuleerd om te voorkomen dat chronische en acute constipatie. De dagelijkse consumptie van 8 à 10 glazen water, dorst of presenteren of niet, voegt vocht aan harde ontlasting waardoor de doorgang door de darm gemakkelijk en pijnloos. Gebakken voedsel, hoge consumptie van vetten en een sedentaire levensstijl zorgt ervoor dat de darm te worden stagnerende en formulier slijm dat irriteert het darmkanaal en kan uitlopen op Prikkelbare darmsyndroom. Beweging van het lichaam is gelijk aan het verkeer van afvalstoffen en een eenvoudige wandeling, fietstocht, of deelname in andere sporten, steunen de lichaamseigen natuurlijke eliminatie systeem.


gerelateerde artikelen