Welke vitaminen & mineralen heb walnoten?

December 12

Welke vitaminen & mineralen heb walnoten?

Een 1-oz. portie walnoten biedt een dagje waard van omega-3 vetzuren volgens de voedingsaanbevelingen van 2002, gemaakt door de Raad van de voeding voedsel van de nationale Academies' Institute of Medicine. Naast het feit dat een rijke bron van hart-gezonde vetten, bieden walnoten een aantal vitaminen en mineralen. Walnoten toevoegen aan granen, salades en gebakken goederen, of hebben ze gewoon als tussendoortje om uw dieet.

B-vitamines

Acht vitaminen worden geclassificeerd als B-vitamines. Deze vitamines helpen je voedsel te metaboliseren en omzetten in energie. Een 1-oz. portie walnoten, ongeveer 14 helften, biedt 6 procent van de aanbevolen hoeveelheid van dieet of RDA, voor thiamine, 2 procent voor riboflavine, niacine en pantotheenzuur, 8 procent voor vitamine B-6 en 7 procent voor folaat. De RDA is gebaseerd op een 2000 calorieën dieet. Folaat is zeer belangrijk voor zwangere vrouwen omdat het voorkomt neuraalbuis afwijkingen in de zich ontwikkelende foetus.

Vitamines K, C en E

Vitamine K is belangrijk om bloed stremmen, terwijl vitamines C en E treden als antioxidanten om te helpen bij de bestrijding van de ziekte-veroorzakende vrije radicalen in het lichaam. Vitamine C is ook inherent is aan de ontwikkeling van de collageen en weefselherstel. Één oz. van walnoten voorziet deze vitamines in 1 procent van de RDA.

Macrominerals

Moet u grote hoeveelheden van bepaalde mineralen te helpen regulering van je vochtbalans, het bevorderen van de werking voor zenuwen en spieren en het bot gezondheid ondersteunen. Een 1-oz. portie walnoten bevat enkele van deze mineralen, specifiek 11% van de ADH voor magnesium, 10 procent voor fosfor en 4 procent voor kalium.

Mineralen en sporenelementen

Mineralen en sporenelementen zijn niet minder belangrijk voor de juiste orgaan functie dan macrominerals, je hoeft alleen maar minder van hen. Walnoten zorgen voor 5% van de ADH voor ijzer en 22 procent voor koper, die beide rode bloedcellen functie ondersteunen. Een 1-oz. portie biedt ook 6% van de ADH voor zink, 48 procent voor mangaan en 2 procent voor selenium.


gerelateerde artikelen