Hoe een 18-maand-oude discipline

January 22

Hoe een 18-maand-oude discipline

Een 18-maand-oude valt in de leeftijdsgroep van de peuter, zodat u overvloedige energie en nieuwsgierigheid van je kleintje verwachten kunt. Zijn nieuwsgierigheid zou krijgen hem in de problemen bij gelegenheid, en hij kan zich misdragen als hij moe of verveeld wordt. Aangezien discipline is het meest effectief wanneer het is aangepast aan de leeftijd en gemakkelijk voor uw kind om te begrijpen, leren welke methoden van correctie werken voor uw peuter.

Stap 1

Geef uw peuter een stevige "nee" wanneer u ter plaatse haar gedoe iets verkeerd. Volg dit met een zeer korte uitleg, zoals "Dat pijn doen kan" of "Het is tijd om te spelen met dat nu niet." Volgens de American Family Physician, op 18 maanden oud wellicht uw kind net oud genoeg om te begrijpen de reden voor haar straf.

Stap 2

Uw kind wordt omgeleid naar een andere activiteit. Zijn aandacht span is relatief kort op deze leeftijd, dus omleiding een effectieve manier is om hem afleiden.

Stap 3

Haar uit de situatie geheel verwijderen, indien nodig. Tijd outs wellicht verwarrend voor je kind op deze leeftijd, maar Kids gezondheid stelt dat kun je haar in een aangewezen gebied voor slechts een minuut of twee als een methode van discipline. Volgens de American Family Physician, bestaat een effectieve time-out uit u het negeren van het kind, die haar om te leren helpt dat haar gedrag kreeg niet haar enige aandacht.

Stap 4

Wees consistent. U wellicht iets verschillende malen herhalen voordat uw peuter begrijpt welke gedragingen zijn niet aanvaardbaar. Babycenter suggereert dat u ervoor dat de zelfde dingen zijn tegen de regels en grenzen elke dag. Praat met uw peuter is andere verzorgers om ervoor te zorgen dat iedereen op dezelfde pagina is.

Stap 5

Lof uw peuter voor zijn acceptabel gedrag regelmatig gedurende de dag. Positieve versterking van het gewenste gedrag zal helpen hem gemotiveerd zijn om te herhalen dit gedrag, evenals het helpen van hem leren dat hij niet hoeft te handelen uit om uw aandacht.

Waarschuwingen

  • Vermijd spanking van uw kind. Kinderen gezondheid stelt dat deze methode van discipline niet noodzakelijk of efficiĆ«nt met peuters is.
  • Discipline niet uw kind voor het doen van dingen die een ongeval of een deel van zijn normale ontwikkeling, zoals de bevochtiging van het bed.

Tips

  • Houd uw peuter van situaties die haar gemakkelijk in de problemen krijgen kon. Items die ze is niet verondersteld te raken buiten bereik om te bezuinigen op de noodzakelijke discipline plaatsen

gerelateerde artikelen