Controlelijst voor het aanstaande

July 12

Controlelijst voor het aanstaande

Als een aanstaande moeder heb je veel op je bord. Mogelijk hebt u al een verloskundige, maar waarschijnlijk niet een kinderarts. Je moet beslissen als je gaat om terug te keren om te werken of overgang naar een stay-at-home mom wordt. U wilt waarschijnlijk uw huis voorbereiden op de komst van uw nieuwe baby, waardoor winkelen en opstellen van een register van de baby om te helpen goed wishers krijg je enkel wat u nodig hebt. Voeg winkelen voor zwangerschaps-kleding aan uw lijst, en het wordt duidelijk dat het compileren van controlelijsten kan helpen u blijven op schema.

Belangrijke telefoonnummers

Als een aanstaande moeder moet u snelle toegang aan uw teams medische en emotionele steun. Deze lijst dient ook de naam, het nummer van uw verloskundige of verloskundige, uw geboorte partner of significante andere, uw gekozen kinderarts en dichte vrienden en familieleden, die u contacteren willen zult wanneer de baby is geboren. Een lijst bijhouden van uw belangrijkste contactpersonen opgeslagen op uw mobiele telefoon. Bovendien, houden een vaste kopie van de lijst op uw koelkast en hebben een ander op uw werkplek. Uw significante andere moet de lijst ook als hij dreigt te worden die telefoongesprekken voeren wanneer u bent niet in staat om dit te doen.

Het ziekenhuis tas

Elke zwangere vrouw pakt haar ziekenhuis tas anders. Je hoeft eigenlijk alleen voor de verpakking van een paar punten, omdat ziekenhuizen de meeste leveren van wat je nodig hebt. Pak uw eigen tandenborstel, tandpasta en haarborstel. BabyZone.com beveelt ook aan dat vrouwen met lange haren haar elastiek brengen aan hun haar onder controle te houden tijdens de bevalling. Zogende moeders moeten pack een nachtjapon of pyjama's die gemakkelijk borstvoeding. Pak een outfit voor zowel u en baby te dragen home. Kies comfortabele, wijde kleren voor jezelf. Als je iets bent vergeten, stuur uw echtgenoot of een vriend thuis te verzamelen voor u. Vergeet niet het belangrijkste item: uw autostoeltje; het ziekenhuis zal niet toestaan dat u naar huis zonder het.

De kwekerij

Uw kleuter moet bevat alle items die nuttig zijn voor het dagelijkse leven van de baby's. De meest voorkomende inrichting omvatten een wieg, wandelwagen, schommelstoel en commode met de luiers en doekjes voorradig. De wieg is echter de enige die is een noodzaak. Zorg ervoor dat alle van de meubels die u voor uw kwekerij kiest aan de huidige veiligheidsnormen voldoet. Deze richtsnoeren en kwesties herinnert de Consumer Product Safety Commission ingesteld op items die niet voldoen aan hun normen. U kunt met elk nieuw item dat u koopt, dat product registreren bij de fabrikant. Registreren zorgt ervoor dat u tijdig mededelingen wanneer een recall is afgegeven.

Voedertijd

Of u nu kiest voor borst, fles of een combinatie van beide, wilt u meerdere items bij de hand hebben voordat de baby komt. BabyZone.com raden aankoop een borstkolf, verpleging beha, borstkompressen en diepvrieszakjes voor het opslaan van uitgedrukt moedermelk. Flesvoeding moeders Formule opties met hun kinderarts voorafgaand aan de geboorte van de baby moeten bespreken en moeten een kleine hoeveelheid formule klaar voor wanneer de baby komt thuis. Zowel borstvoeding en flesvoeding moeders moeten een aanvoer van flessen, tepels en schoonmaak implementeert. Daarnaast moeten nieuwe moeders kussens ondersteunen voor het voederen van dieren, ontvangen dekens, slabbetjes en burp doeken.

Bad tijd

Uw nieuwe bundel van vreugde zal niet blijven schoon voor lang. U zult moeten hebben een paar items bij de hand te maken baby's eerste bad--nadat de navelstreng eraf--een leuke tijd voor jullie beiden. Fabrikanten bieden baby badkuipen en objecten ter ondersteuning van een pasgeboren baby's kwetsbare lichaam tijdens bad tijd. U zult ook moeten zachte baby zeep en een washandje. Hooded handdoeken helpen baby's hoofd warm te houden als ze droogt. U kunt kopen een bad stuk speelgoed of twee, maar baby's primaire interesse zal u, dus van plan om te genieten van deze speciale tijd samen.


gerelateerde artikelen