Hoe te bakken Brownies met hagelslag

April 24

Hoe te bakken Brownies met hagelslag

De naam "hagelslag" verwijst in het algemeen langwerpig nonpareils. Suikerhoudende zoete en hard, hagelslag zijn voornamelijk decoratief. Veel desserts ontvangen een besprenkeling van "jimmies" na het bakken. Echter, tenzij de gebakken goederen zijn frosted, de hagelslag meestal vallen. Als u de bovenkant van de brownie slagman stof met hagelslag vlak voor het bakken, de hagelslag iets zinken in het beslag en blijven in positie na het bakken. U kunt ook nemen hagelslag met natte slagman te nemen in het centrum van de brownie.

Hagelslag binnen

Stap 1

Stel de oventemperatuur volgens uw brownie recept's richtlijnen, meestal 350 tot 400 graden Fahrenheit. Zet de oven om te Verwarm.

Stap 2

Hagelslag naar smaak giet in de voorbereide brownie slagman. Vouw de hagelslag in het beslag met een spatel keuken. Giet het mengsel van het beslag in een ingevette ovenschaal.

Stap 3

Zet de schotel in de oven en bak volgens uw recept's richtlijnen, meestal 45 tot 60 minuten. Verwijder de brownies uit de oven en Koel opdienen.

Hagelslag op Top

Stap 1

Giet brownie beslag in een ingevette ovenschaal.

Stap 2

Verschillende hagelslag tussen uw duim en wijsvinger te knijpen en licht de hagelslag over de bovenkant van het natte beslag verdelen. Als uw hagelslag in de Shakebeker, schud de hagelslag in de natte slagman. Onmiddellijk plaats de slagman brownie in de oven.

Stap 3

Bak de brownies volgens uw recept's richtlijnen en laten afkoelen voor het opdienen.

Hagelslag op glazuur

Stap 1

Verwarm de oven volgens uw recept van de brownie slagman. Giet het beslag in een ingevette schotel, zet de schotel in de oven en kook volgens het recept's specificaties.

Stap 2

Verwijder de brownies uit de oven. Laat ze volledig afkoelen; Dit betekent dat zowel de oppervlakte en het centrum van de brownies cool zijn. Glazuur over de bovenkant van de brownies verspreid met een spatel keuken.

Stap 3

Knijp hagelslag tussen je vingers en licht hen over het glazuur verdelen. Als uw hagelslag in een Shakebeker, schud de hagelslag in de glazuur.

Tips

  • De hagelslag vermalen tot een fijn poeder voor een kleurrijke, zoete stof. Stof frosted of duidelijke brownies met het poeder.

Wat die u nodig hebt

  • Brownie slagman
  • Hagelslag
  • Keuken spatel
  • Ingevette ovenschaal
  • Glazuur

gerelateerde artikelen