Eten Is de brandstof in de NHL

August 6

Eten Is de brandstof in de NHL

Overzicht

Met een minimum van 82 wedstrijden en negen maanden bracht steeds gecontroleerd de boards knagen verleden tegenstanders voor een schot op doel, hebben de spelers van de National Hockey League een van de meest afmattend schema's in de sport. Naast deze ontberingen, de games worden steeds sneller en de spelers groter en sterker. Voer in voedingsdoel wetenschap als een belangrijk instrument voor die spelers op zoek naar een rand.

Hiermee worden de spelers zag mij komen en zij de andere kant zou lopen. Nu zowel de jonge als doorgewinterde gelijk zijn echt erin omdat ze niet alleen de resultaten van hun inzet voor betere voeding van een meer energiek optreden op het ijs zien, maar ze vertellen me dat ze gewoon een beter gevoel algemene.


Julie Burns, professionele voeding consultant voor de Chicago Blackhawks

Eten recht

Eten Is de brandstof in de NHL

Een officiële lijst van richtsnoeren van de algemene voedsel of voeding protocol zou leuk zijn, maar die bestaat niet voor een speler in de NHL.

Het Bureau van de Liga noch de NHL spelers Association biedt alle seminars over het onderwerp, hetzij. Zo worden teams en individuen, voortdurend op zoek naar een concurrentievoordeel, grote gelovigen in de waarde van de juiste voedingsstoffen te maximaliseren hun prestaties op de lange afstanden.

"Er is zoveel op de lijn deze dagen; je hebt een heleboel mensen die er proberen om uw baan te nemen, dus het betaamt u worden in de beste vorm u kunt en wat u consumeren is de sleutel,"zei Los Angeles Kings centreren Colin Fraser.

Er is veel informatie beschikbaar, wat van het misleidende, zodat een groeiend legioen van ervaren voedingsdeskundigen en fitness trainers zijn er om te helpen de spelers het uitzoeken.

"Vroeger de spelers zag mij komen en ze zou lopen de andere kant," zei Chicago Blackhawks voedingsdeskundige Julie Burns. "Nu zowel de jonge als doorgewinterde gelijk zijn echt erin omdat ze niet alleen de resultaten van hun inzet voor betere voeding van een meer energiek optreden op het ijs zien, maar ze vertellen me dat ze gewoon een beter gevoel algemene."

Burns filosofische gids voor het samenstellen van speler maaltijden wordt "holistische als natuur bedoeld."

Boerderij-opgeheven eieren, runderen met gras gevoederde producten, biologische groenten en fruit, zoete aardappelen, glutenvrije opties, kip, rijst en verse vis zijn de kern van haar menu's. En die menu's gaan op de weg met de spelers zo goed.

Puttees op tezamen

Werken met Traiteurs, hotels en haar eigen SportFuel consulting bedrijf, waar ze het eten zoals de profs biologische maaltijd leveringsservice ontwikkelde, bedenkt Burns voeding programma's voor pro-spelers in honkbal, voetbal, basketbal en hockey. Ze heeft Blackhawk speler maaltijden bereid voor hun reis van de kortingsluchtvaartlijn, home praktijken en games.

Ze werkt ook met hotelketens als de vier seizoenen en het Ritz-Carlton om ervoor te zorgen dat ze vasthouden aan het plan, of ten minste de optie te hebben. Chicago Blackhawks hoofd trainer Mike Gapski helpt toezien op het programma.

Op de weg kan leiden tot culinaire verleidingen bij de occasionele greasy spoon, en terwijl het gebeurt, hockey fitness veteraan Mike Potenza zegt dat hij is een nieuwe trend onder spelers merken.

"Kun je in een andere stad met een verschillende stijl van het eten van een overnachting naar de volgende, of op een vliegtuig, de trein of de bus, maar de waarheid is voeding is een belangrijke factor in dat hele tijd, het met u is overal mee naartoe," zei Potenza, de San Jose Sharks sterkte en conditionering coördinator, die nu spelers regelmatig komt naar hem met restaurant menu's heeft, zodat hij ze hun gezondste opties vertellen kan. "Als je hoge prestaties uit je lichaam eisen, moet u om brandstof het goed."

En er zijn meer elementen dan de voedselconsumptie in het spel.

Hydratatie en Vitals

Eten Is de brandstof in de NHL

Aan het begin van het seizoen krijgen alle spelers een fysieke met bloedonderzoek dat iemand als Chicago's Burns onderzoekt voor vitaminen en mineralen niveaus en te zien hoe de verfijningen in de individuele voeding patronen kunnen worden gemaakt. Die eventueel een arts raadplegen indien verdere tests nodig zijn.

Er zijn weliswaar verschillende lichaamstypes en individuele chemische make-ups, is een ding die alle hockeyspelers delen dat ze... veel zweet.

"De gemiddelde hockeyspeler verliest 4 tot en met 7 pond lichaamsgewicht per praktijk, en met 23 ponden van apparatuur die zwaarder van al dat vocht wordt, balanceren het niveau elektrolyt is echt belangrijk om te voorkomen dat de spieren van kramp en getrokken," Potenza zei.

"Er zijn meer factoren betrokken dat iemand niet zou normaal denken," zei hij. "Bijvoorbeeld, wanneer en welke tijd van het jaar dat we spelen met de temperatuur van het gebouw. Als de arena wordt warmer, het ijs krijgt zachter, zodat dat voegt slijtage aan de heupen, Lies en terug. Dus moet ik ook kijken naar omgevingsfactoren spelers gehydrateerd te houden."

Om te houden van spelers goed gehydrateerd, naast water en sport zijn dranken zoals CytoSport, drankjes en kokoswater populair als beide help met verlies van natrium en kalium.

Naast de voorkoming van letsel en prestaties, is een andere factor waar voeding een belangrijke rol speelt in de fase van herstel/healing, het lichaam klaar voor de volgende wedstrijd.

Te dien einde bieden sommige teams een drankje die bestaat uit speciaal evenwichtige koolhydraten en eiwitten met kokoswater.

Het gecumuleerde effect van de toegenomen nadruk op betere voeding vermindert op het verlies van mineralen, Burns zei, verwijzend naar mineralen als de bougies van de cel in het creëren van energie.

"Slechte voeding kan leiden tot gastro-intestinale problemen en stress," aldus Burns. "En als jonge atleten hartaanvallen hebben, het meestal is verbonden met een nutritionele deficiëntie zoals gebrek aan selenium."

Voedsel als investering

Op het einde, er zijn geen boetes voor schrokken Big Macs of peperoni pizza's en swilling van soda, voor het is allemaal aan de spelers om te beslissen. En meer en meer van hen hebben besloten.

"We zijn vrij om te eten wat we willen, maar spelers praten onderling en we leren ook van onze medewerkers dat eten goed is unidirectioneel niet te verliezen een competitief voordeel, en dat is iets dat elke speler de aandacht krijgt," zei Fraser.


gerelateerde artikelen