Uitoefening & drinken Boost eiwitrijk

July 24

Uitoefening & drinken Boost eiwitrijk

Boost hoge eiwitdranken bieden essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig voor oefening heeft. Bestaande uit koolhydraten, eiwitten, vetten en andere vitaminen en mineralen, Boost ondersteunt mager spier onderhoud en herstelt uw lichaam spier brandstof voor toekomstige workouts. Boost eiwitrijk biedt een oplossing voor een gezonde on-the-go-bron van calorieën.

Beheer van het gewicht

Gewichtsverlies is een motiverende factor die drijft mensen om te oefenen. Terwijl oefening een methode biedt voor het verliezen van gewicht, helpt het eiwit dat u van Boost eiwitrijk ontvangt ook in ongewenste vetverbranding. Consumeren eiwit zorgt ervoor dat een release van glucagon, een hormoon dat de triggers van je lichaam om vet voor energie te verbranden.

Brandstof

Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron van uw lichaam om brandstof uw spieren tijdens activiteit. Drinken Boost eiwitrijk voorziet uw lichaam met 33 gram van koolhydraten; 27 van deze gram, is afkomstig van suikers. Suiker valt onder de indeling eenvoudige koolhydraten. Enkelvoudige koolhydraten absorberen snel zorgen voor een snelle levering van energie, waardoor pieken insuline in het lichaam. Deze fluctuatie in insulineniveaus wordt vaak geassocieerd met gewichtstoename.

Eenvoudige koolhydraten consumeren nadat uw workouts spier brandstof of glycogeen snel te herstellen tijdens uw training verloren.

Spierherstel

Een intense oefening sessie oorzaken stress om spieren in de vorm van kleine spiervezel tranen. Post-exercise eiwit consumptie speelt een vitale rol in het repareren en ontwikkelen van uw spierweefsel. Eiwit biedt de bouwsteen voor spier die onderhoudt en bouwt extra spiervezels. Boost eiwitrijk levert 15 gram eiwit per 8 ounces. Hoge vloeistof-eiwitgehalte van deze snelle-consumeren dranken biedt snel herstel na je training.

Anti-oxidanten

Boost eiwitrijk dranken pak een toevoer van vitaminen A, C en selenium. Deze anti-oxidanten beschermen je lichaamscellen tegen vrije radicalen schade. Duur van verhoogde fysieke stress zoals uw workouts veroorzaken het vrijkomen van vrije radicalen in het lichaam. De Boost drankje nuttigen kan steun ter vermindering van schade door vrije radicalen.


gerelateerde artikelen