Bijwerkingen van de energie-pillen

July 13

Bijwerkingen van de energie-pillen

In de huidige drukke wereld is een gebrek aan energie een veelgehoorde klacht. De markt is spoelen met energie supplementen in vloeistof en pil vorm, afgeleid van een lange lijst van kruidenextracten verhoging van energie en andere chemische stoffen, met name cafeïne. Hoewel een snelle oplossing altijd verleidelijk is-- en soms nuttig zijn wanneer gebruikt met mate--energie pillen een aantal vaak voorkomende bijwerkingen voeren moet u zich bewust van voordat u de pillen.

Slapeloosheid

U moet in het algemeen energie pillen te vermijden in de late namiddag en avond, omdat de energie-impuls die zij bieden leiden een onvermogen tot kan om te slapen. Hoewel niet iedereen zal op deze manier worden beïnvloed, vinden velen dat het nemen van een pil van energie of het nuttigen van cafeïne na 17.00 uur in een onvermogen resulteert om te slapen die nacht. Slecht slapen of een gebrek aan slaap meestal resulteert in uitputting, gebrek aan focus en, in sommige individuen, angst de volgende dag.

Hoofdpijn

Hoofdpijn zijn in het bijzonder gekoppeld aan energie supplementen die grote hoeveelheden cafeïne bevatten. Overmatig gebruik van cafeïne in enigerlei vorm kan leiden tot milde afhankelijkheid, dwingt het individu meer kunt bereiken hetzelfde effect op hun energieniveaus. Cafeïne misbruik leidt vaak tot hoofdpijn bij gevoelige personen, met name wanneer ze stoppen met het gebruik van cafeïne voor een tijd. Wanneer u alle energie-aanvullingen, neem nota van haar cafeïnegehalte. Het zal worden aangegeven op het etiket in de meeste gevallen. De Mayo Clinic adviseert tegen cafeïne inname boven 500 tot 600 mg per dag.

Effect op de stemming

Energie supplementen, met inbegrip van die welke bestemd zijn voor gewichtsverlies, een tijdelijke, kunstmatige impuls geven aan uw algehele energieniveau. Terwijl dit gebeurt, ervaren veel mensen een significante verbetering in humeur. Uiteindelijk, de gevolgen van het supplement zal slijten, vaak resulterend in een daling van het snelle en onaangename in energieniveaus soms genoemd een "crash". Op het crashen ervaren veel mensen uitputting, negatieve stemming of zelfs symptomen die lijken op die van depressie. Cafeïne-verslaafde personen ervaren veel van dezelfde symptomen op een langere termijn wanneer u probeert te stoppen met het medicijn.

Toename van de hartslag

Energie pillen, met name wanneer veel gebruikt, kunnen een aanzienlijke impact hebben op uw stofwisseling, het zenuwstelsel en de bijnieren. Veel energie supplementen bleken te versnellen van de stofwisseling, het zenuwstelsel belasting en/of invloed hebben op de productie van adrenaline in het lichaam. Een overstimulated zenuwstelsel en verhoogde adrenaline zal resulteren in een constant verhoogde hartslag in de meeste individuen. Dit is van bijzonder belang zijn voor mensen met een geschiedenis van hart-en vaatziekten of verhoogde bloeddruk.


gerelateerde artikelen