Hoe krijg ik een vijf weken oude Baby aan slaap

June 19

Hoe krijg ik een vijf weken oude Baby aan slaap

Wanneer uw baby 5 weken oud is, kan hij niet om wakker te blijven voor lange periodes. Dat betekent echter niet dat hij gaat om te slapen goed voor je, vooral 's nachts. In 5 weken, hij kan beginnen met het begrijpen van het verschil tussen dag en nacht, maar hij kan nog steeds hebben slaapproblemen. Als hij niet genoeg slaap krijgt, kan het een probleem voor hem en zijn ouders, te worden.

Stap 1

Controleren van uw baby NAP-perioden gedurende de dag. U misschien nog uw baby op een NAP-schema, omdat baby's onregelmatige dwarsliggers op 5 weken zijn, maar het is goed om zich bewust zijn van haar tendensen. Volgens «««BabyCenter.com, 5 weken oude baby's in het algemeen kunnen niet blijven wakker voor meer dan 2 uur een keer, en voor meer dan 2 uur wakker wordt kan baby's krijgen oververmoeide en weigeren om te slapen. Maar laat uw baby nap voor meer dan 3 uur niet omdat dit in haar nachtelijke slaap gesneden kunt en ook leiden haar tot kan te verwarren nacht en overdag.

Stap 2

Maak een nachtelijke routine voor uw baby. Het kan helpen uw baby begrijpen dat er nu nacht en dat hij moet gaan naar slaap-- en verblijf in slaap. Uw routine kan een bad, een verhaal, slaapliedjes en tijd opnemen in de schommelstoel. U hoeft niet al deze dingen; uw belangrijkste zorg is het ontwikkelen van een routine kan je stok met en gemakkelijk doen.

Stap 3

Zoeken naar tekenen dat je baby wil niet meer worden ingebakerd. Veel baby's ontgroeien Inbakeren tegen de tijd dat ze 2 maanden oud zijn, maar op 5 weken, uw baby een beetje meer vrijheid zou willen terwijl hij slaapt. Als u uw baby wakker met zijn swaddle aanzienlijk losgemaakt of volledig gebroken, dat zou een teken dat hij wil niet meer worden ingebakerd. Probeer hem een lichtgewicht deken of een zak van de slaap hem om warm te houden. Als hij niet een probleem hebt met worden ingebakerd, blijven swaddle hem, maar houd een oogje in de toekomst.

Stap 4

Laat uw baby van het schreeuwen binnen reden. Sommige baby's krijgen zo gehecht aan het in slaap vallen terwijl vastgehouden door hun ouders dat zij bang zijn om in slaap vallen op hun eigen. Laat uw baby huilen voor een paar minuten kunt weergeven haar dat it's okay to zonder wordt wiegde of gehouden in slaap vallen. Door dit te doen, bent je ook helpen haar leren zelf kalmeren, die haar kan zetten op de weg naar slapen door de nacht. Als 10 minuten doorgeven en uw baby nog niet zichzelf verschoven heeft om te slapen, maar het is waarschijnlijk een teken dat ze iets, zoals een luier of een voeding nodig heeft.

Waarschuwingen

  • Als uw baby wordt gedaan worden ingebakerd en u gonna voeren een andere methode om hem warm te houden, wees voorzichtig. Zware dekens kunnen ertoe leiden dat uw baby te verstikken kunnen, en zware slaap zakken hem oververhit raken.

Tips

  • Niet ontmoedigd als je baby heeft problemen met het vinden van een regelmatig slaap patroon. Baby's die een maand oud meestal slapen 12 tot 16 uur die per dag, maar deze uren neiging om op 5 weken niet in overeenstemming zijn. Met een beetje hulp, zal haar slaap worden veel gemakkelijker te regelen.

Wat die u nodig hebt

  • Deken
  • Slapen zak
  • Verhaal
  • Slaapliedje CD

gerelateerde artikelen