Wat zijn de voordelen van het eten van Neem verlaat?

March 19

Wat zijn de voordelen van het eten van Neem verlaat?

Native naar India en geteeld in andere delen van de wereld, de neem boom of Azadirachta indica, behoort tot de groenblijvende classificatie van bomen. De hele boom heeft geneeskrachtige waarde, volgens de "Gale Encyclopedia of alternatieve geneeskunde." Ook wel genoemd "het Tsjechische apotheek", bieden neem de bladeren een natuurlijk alternatief voor conventionele medicijnen, ondanks het klinische studies bevestigen effectiviteit en veiligheid ontbreken. Neem contact op met uw arts voordat u neem bladeren gebruikt voor de behandeling van elke medische aandoening.

Virale infecties

"The Gale Encyclopedia" meldt dat neem bladeren de symptomen die gepaard gaan met virale infecties verlichten kunnen, met inbegrip van herpes, de gewone verkoudheid, influenza, waterpokken en gordelroos. Neem bladeren eten kan ook verminderen van koortsen verbonden met de virale infecties. Raadpleeg uw arts voor advies van de dosering omdat geen aanbeveling standaard dosering bestaat. Geef niet neem bladeren aan kinderen.

Parasieten

Als een wormafdrijvend, neem bladeren kunnen het lichaam ontdoen van intestinale wormen en andere parasieten, volgens de "Gale Encyclopedia". Gedroogde bladeren zijn beschikbaar in health food winkels en online, maar de FDA doet niet controleren van de productie van neem blad producten. Er is geen garantie voor de veiligheid of doeltreffendheid.

Extra voordelen

Neem bladeren eten wellicht extra voordelen, volgens de Infinity-Stichting, een non-profit groep die fondsen onderzoek en onderwijs. Potentiƫle voordelen omvatten controle Bloedsuikerniveaus in het lichaam, die heilzaam bij de behandeling van diabetes worden kan. Neem bladeren kunnen verminderen de symptomen van schimmelinfecties, zoals spruw. Het consumeren van de bladeren kan onderdrukken de groei van kankercellen, de Stichting zegt, hoewel klinisch onderzoek bevestigen die vordering ontbreekt. In beslag neem bladeren of een extract gemaakt van neem de bladeren, is een aloude remedie voor de behandeling van malaria. Terwijl Drugs.com zegt dat weinig bijwerkingen worden vermeld met gebruik van neem bladeren, kunnen extracten van het blad gemaakt met ethanol veroorzaken heartbeat onregelmatigheden of huidirritatie. Andere delen van de tree neem kunnen extra bijwerkingen veroorzaken. Gebruik neem bladeren onder leiding van een arts voor natuurgeneeskunde.


gerelateerde artikelen