Spieropbouw & '' Energy drinks ''

August 28

Spieropbouw & '' Energy drinks ''

'' Energy drinks '' zijn steeds meer populair bij verschillende subgroepen van mensen geworden. Er zijn honderden merknamen, en de specifieke voordelen van elke vorderingen. In het bijzonder zijn gewicht lifters begonnen na te denken over de voordelen van het gebruik van energiedranken te stimuleren hun training. Een claim waarvoor controle is de mogelijke spier gebouw van de voordelen van deze nogal goedkope dranken.

Doel

'' Energy drinks '' werden ontworpen om mensen te voorzien van de energie om te voldoen aan het snelle tempo van de maatschappij van vandaag. De bedrijven die deze dranken produceren aanspraak maken talrijke fysiologische en psychologische voordelen. Met soms 20 of 30 ingrediënten, waaronder cafeïne, taurine, ginseng en B12, zijn wij van mening dat een van die ten minste ons meer energie geven moet. In werkelijkheid is een energiedrank een frisdrank met een boost. Het is nog steeds een koolzuurhoudende drank met teveel suiker en cafeïne, volgens de website van de Verstraler onderzoek.

Voordelen

'' Energy drinks '' beweren niet dat het verhogen van de energie door hun suikergehalte, maar door verschillende stimulerende middelen, kruiden en vitaminen. Van de talrijke ingrediënten zijn de enige twee met legitieme onderzoek steunen hun voordelen cafeïne en vitamine B12. Volgens een artikel van 2008 in "Geneeskunde en Science in sport en oefening" verhogen de energiedranken met cafeïne mentale alertheid en fysieke uithoudingsvermogen. Cafeïne is gekoppeld aan een toename van de lipolyse, die de verdeling van lichaamsvet is. De toename van de vetafbraak leidt tot langere duurzaamheid voor atleten. Er is geen bewijs dat deze voordelen tot spiergroei voor bodybuilders leiden. Ondertussen, vitamine B12 is essentieel voor de vorming van nieuwe rode bloedcellen, behoud van het zenuwstelsel en ondersteunen van het metabolisme. Een gebrek aan vitamine B12 kan leiden tot bloedarmoede, balancing problemen en zwakte.

Risico 's

De Food and Drug Administration niet controleren of goedkeuren van '' energy drinks ''. Ook zijn er geen langetermijnstudies om te bepalen van de effecten van de minder bekende ingrediënten van '' energy drinks ''. Daarnaast zijn er risico's voor de atleten die te veel '' energy drinks consumeren ''. Volgens USAToday, deze risico's omvatten, maar zijn niet beperkt tot, uitdroging, tremoren, hitteberoerte en hartaanvallen. Frankrijk en Denemarken hebben een gemeenschappelijk energiedrank, Red Bull, vanwege zijn betrokkenheid bij de dood van een jonge atleet verboden. Een andere veelvoorkomende bijwerking van '' energy drinks '' is slapeloosheid. Terwijl frisdrank ongeveer 40 mg van cafeïne bevatten kunnen, een energiedrank bevat soms tot 280 mg. stimulerende middelen zoals cafeïne en taurine hebben ook in verband gebracht met hart aritmieën, volgens de "American Journal of Clinical Nutrition."

Opbouwen van spieren

Spieropbouw vereist discipline en hard werken. Een intense gewichtheffen sessie hebt voltooid, moet het menselijk lichaam voldoende energie in de vorm van koolhydraten. Energiedranken bevatten vaak de eenvoudigste vorm van koolhydraten, suiker, in overmaat. Het consumeren van grote hoeveelheden suiker kan leiden tot een toename van lichaamsvet of zelfs aandoeningen zoals diabetes. Het is ook noodzakelijk om te worden goed gehydrateerd voordat u gewichten opheft. De cafeïne in '' energy drinks '' kan leiden tot uitdroging door het verhogen van de urineproductie. Vanuit nutritioneel oogpunt, consumptie van '' energy drinks '' niet bouwen spier en het daadwerkelijk zouden kan hinderen.

Motivatie

Gewichtheffen om spier te bouwen vereist toewijding. Kunnen er meerdere gevallen waarin geestelijke vermoeidheid voorkomt iemand post naar de sportschool dat. In deze gevallen kan een energiedrank bieden de werkelijke of vermeende voordelen van het stimuleren van de motivatie en alertheid. '' Energy drinks '' niet bijdragen tot spier gebouw direct, maar zij kunnen dus indirect doen doordat de motivatie.


gerelateerde artikelen