Wat een soort van Back Brace wordt gedragen na lumbale rugoperatie?

March 21

Wat een soort van Back Brace wordt gedragen na lumbale rugoperatie?

Het is na een rugoperatie, alledaags voor een chirurg aan te bevelen een brace om te helpen uw ruggengraat onbeweeglijk te houden terwijl het is genezing. Beperken beweging aids in de genezing verwerken en ook ongemak kunnen afnemen. In het algemeen, accolades worden aanbevolen afhankelijk van het type van chirurgie uitgevoerd en hoeveel beweging uw arts wil beperken. Bretels komen in twee belangrijkste stijlen: vaste of stijve en zacht.

TLSO

TLSO of thoraco-lumbale sacraal orthese accolades, zijn de meest voorkomende terug accolades voorgeschreven na de operatie. Deze brace is stijf, en is samengesteld uit twee formulier-uitgerust plastic shells die worden samengehouden met riemen. Deze beugels worden ook vaak aangeduid als "clam-shell accolades." In het algemeen, zijn deze bretels aangepaste pasvorm voor elke individuele patiënt. TLSO accolades kunnen beperken tot 50 procent van de wervelkolom verkeer. Helaas, kunnen patiënten vinden deze accolades worden ongemakkelijk of warm.

LSO

LSO, of lumbo-sacrale orthese accolades, zijn ook stijf aangepaste formulier-uitgerust bretels. Deze beugels zijn kleiner in grootte in vergelijking met de TLSO. Wegens hun kleiner grootte beperken deze accolades niet zo veel beweging als de TLSO. Deze beugels zijn best voor het beperken van de beweging tussen de lumbale en sacrale gedeelten van de wervelkolom. Deze brace kan worden gebruikt als uw operatie op uw lagere lumbale segmenten is, terwijl een TLSO wordt gebruikt voor hogere lumbale segmenten.

Snelle trekken bretels

Snelle trekken stijl bretels zijn zacht van aard. Deze beugels zijn gemaakt van stof en elastiek en hebben over het algemeen een soort stijve stabiliteit in gebouwd. Deze beugels zijn gemakkelijk te bevestigen en verwijderen met Velcro-stijl bandjes. Hoewel deze accolades niet zo veel beweging als hun rigide tegenhangers beperken, ze stabiliteit en ondersteuning bieden aan de lumbale wervelkolom na een kwetsuur of chirurgie. In het algemeen komen deze accolades off-the-shelf, wat betekent dat ze hoeven niet te worden op maat vervaardigd.

Abdominale Binder

Abdominale bindmiddelen zijn ook zachte accolades die na de operatie kunnen worden gedragen. Deze beugels bestaan over het algemeen van elastische stof die wraps rond de buik van de gebruiker. Deze beugels compressie voorzien met beperkte stabiliteit en ondersteuning, en sommige patiënten beter ademen na chirurgie kunnen helpen. Abdominale bindmiddelen worden vaak gebruikt in combinatie onder een TLSO. In vergelijking met TLSOs, deze beugels zijn relatief goedkoop en off-the-shelf beschikbaar zijn.

Hijs riemen

Opheffing van riemen mogen worden gebruikt nadat de eerste verkwikkende periode is over, of zelfs voordat rugoperatie. Deze gordels beperkte stabiliteit en ondersteuning bieden aan de onderrug, en zijn over het algemeen werken tijdens werkzaamheden zoals tillen. Deze beugels kunnen helpen verminderen van lage rug stam en spier vermoeidheid dat bij langdurige activiteit optreedt. Deze beugels zijn meestal gemaakt van doek of canvas en kunnen of kunnen niet genaaid hebben ter ondersteuning van, ze zijn beschikbaar op de plank.


gerelateerde artikelen