Top 5 rimpel crèmes

April 5

Top 5 rimpel crèmes

De top vijf rimpel-crèmes bevatten bewezen anti-veroudert ingrediënten. Mensen hebben verschillende soorten huid en een huid crème die past bij hun unieke huidproblemen moet kiezen. Droge huid vergt verschillende combinaties van anti-veroudert ingrediënten en moisturizers dan vette huid. Een consistente huid regime dat één cosmetische lijn met anti-rimpel ingrediënten die een aanvulling op de behoeften van uw huid gebruikt zal het huideigen uiterlijk te verbeteren en de tekenen van veroudering te verminderen.

Actuele Tretinoïne

Actuele Tretinoïne is verkrijgbaar op recept alleen. Het is een derivaat van vitamine A, bekend als een retinoid. Het is voorgeschreven voor de behandeling van acne en is effectief bij het verminderen van de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. De vier bovenste merknaam Tretinoïne crèmes zijn Avita, Renova sussend, Retin-A en Retin-A Micro. Een studie van 1993 van de Afdeling Dermatologie aan de Universiteit van Michigan Medical Center geconcludeerd dat actuele Tretinoïne rimpels en fijne lijntjes vermindert en de vorming van collageen in de menselijke huid stimuleert.

Tretinoïne veroorzaakt zon gevoeligheid, zodat een sunblock UVA/UVB met een sun protection factor 30 of hoger deel uitmaken van uw dagelijkse routine moet tijdens het gebruik van tretinoïne. Zwangere vrouwen of vrouwen die zwanger zou kunnen worden gebruik niet crèmes met tretinoïne, zoals Retin-A, omdat dit leiden aangeboren afwijkingen, volgens de Food and Drug Administration tot kan.

DHC vernieuwen AHA Cream

Vernieuwing van AHA Cream bevat 10 procent alfa hydroxy zuren. De fabrikant adviseert gebruikend deze crème 's nachts twee of drie keer per week. AHA peeling de huid, waardoor het helderder. Ze stimuleren de groei van nieuwe huidcellen en zelfs uit pigment, volgens de Mayo Clinic.

Alfa hydroxy zuren veroorzaken zon gevoeligheid, zodat een breedspectrum sunblock met een SPF van 30 of hoger moet worden gedragen terwijl het gebruiken van AHA crèmes.

La Roche Posay actieve C XL

Actieve C XL is een anti-aging crème met vitamine C als het werkzame bestanddeel. Het is voor alle soorten huid en bevat een UV sunblock van SPF 12. Actieve C XL is een dag en nacht crème, die geschikt is voor alle huidtypes. Het bevat L-ascorbinezuur zuur plus olie sorbents. Een onderzoek door de School of Natural Sciences op Fairleigh Dickinson University in New Jersey werd geconcludeerd dat L-ascorbinezuur, collageen en elastine in de huid met potentieel ter verbetering van de stevigheid van de huid verhoogt.

Wexler anti-veroudert Moisturizer SPF 30

Dr. Patricia Wexler is een gerenommeerde dermatoloog die heeft verzorgd voor de gezichten van de heetste beroemdheden, volgens "The New York Times." Haar patiënten omvatten Ellen Barkin, Donna Karan en Barbara Streisand. Ze heeft een lijn van huidverzorgingsproducten die gericht zijn op het omkeren van de tekenen van veroudering.

Anti-veroudert Moisturizer gebruikt MMP of matrix metalloproteinasen, die zijn activiteit remmers. Deze ingrediënten verminderen de tekenen van photoaging en steun in weefselherstel, volgens de National Institutes of Health. Het product beweert te gladde huid, vocht te herstellen en de verschijning van fijne lijntjes en rimpels.

Sunblock

In mei 2010 de kwestie van de "ABC News medische eenheid," Dr. Jessie Cheung, assistent-professor in de dermatologie aan New York University, opgemerkt dat de nr. 1 anti-rimpel crème die altijd een verschil maakt sunblock. Met behulp van sunblock beschermt tegen de vorming van nieuwe rimpels en keert de tekenen van veroudering. Kies een sunblock met een SPF van 30 of meer die bescherming tegen zowel UVA en UVB stralen biedt. Waterdichte sunblock voegt extra bescherming, vooral wanneer die zich bezighouden met sport.


gerelateerde artikelen