Voedselpiramide voor Kids & volwassenen

April 23

Voedselpiramide voor Kids & volwassenen

Gepersonaliseerde piramides van voedsel voor kinderen en volwassenen vervangen het Amerikaanse ministerie van landbouw (USDA) Food Guide Pyramid en voedsel piramide voor kinderen in 2005. De plannen van de MyPyramid toestaan dat iemand boven leeftijd 9 te vinden uit welk deel van elke groep van eten ze dagelijks moeten eten door het invoeren van hun leeftijd, geslacht, hoogte, gewicht en activiteit niveau in een website formulier van USDA. Aanbevelingen voor 2 - tot 8-jarigen zijn gebaseerd op gemiddelde hoogtes en gewichten voor elke leeftijd en geslacht.

Betekenis

Gepersonaliseerde piramides van voedsel voor kinderen en volwassenen zijn belangrijk omdat individuen hebben verschillende dagelijkse calorie behoeften, die afhankelijk van hun geslacht, grootte en activiteit niveau. Jonge kinderen, bijvoorbeeld, moeten ongeveer 1600 calorieën per dag, actieve volwassen vrouwen moeten ongeveer 2.000 en actieve adolescente jongens en jonge mannen moeten ongeveer 2400, volgens the Merck Manual van medische informatie. De Food Guide Pyramid en de voedselpiramide For Kids had echter dezelfde aanbevelingen voor alle volwassenen en alle kinderen, respectievelijk.

Richtsnoeren

De gepersonaliseerde MyPyramid plannen gebruiken de Food Guide Pyramid, de USDA de aanbeveling van 1992 tot 2005, als het fundament van haar advies. De Food Guide Pyramid drong er bij volwassenen te eten van 6 tot en met 11 porties van het brood, granen, rijst & Pasta groep dagelijks plus 3 tot en met 5 porties groenten, 2 tot 4 porties groenten en 2 tot 3 porties van de melk, yoghurt kaas groep en het vlees, gevogelte, vis, bonen, eieren & noten groep. De voedselpiramide voor kinderen aan te raden het lagere bedrag van de porties.

Mannetjes

Een 35-jarige man die is 6 voet 2 duim en 190 kg 3000 calorieën per dag moet eten als hij 30 tot 60 minuten per dag oefent, met inbegrip van 10 oz. van korrels, 4 kopjes van groenten, vruchten 2,5 kopjes, 3 kopjes melk en 7 oz. van vlees en bonen, meldt het MyPyramid Plan. Oudere en/of kleinere mannen moeten minder eten. Een 10-jarige jongen die 4 voeten 6 inches en 80 lbs. moet eten 2.000 calorieën per dag, met inbegrip van 6 oz. van korrels, 2,5 kopjes groenten, 2 bekers van vruchten, 3 kopjes melk en 5.5 oz. van vlees en bonen.

Vrouwtjes

Een 60-jarige vrouw die 5 voet 4 duim en 140 kg moet 1800 calorieën eet dagelijks als ze niet veel, oefenen met inbegrip van 6 oz. van korrels, 2,5 kopjes groenten, 1,5 kopjes vruchten, 3 kopjes melk en 5 oz. van vlees en bonen. Mensen met overgewicht krijgen de mogelijkheid van een "gezonder gewicht" plan. Een 5-jarige meisje met een 'gemiddelde' hoogte en gewicht moet eten 1200 calorieën per dag, met inbegrip van 4 oz. van korrels, 1,5 kopjes groenten, 1 kopje van vruchten, 2 kopjes melk en 3 oz. van vlees en bonen.

Deskundig advies

De voedselpiramide MyPyramid wordt aangevuld door de USDA Center for voedingsbeleid en bevordering van advies over hoe kinderen en volwassenen aan de aanbevelingen van de Pyramide voldoen kunnen. "Be een gezonde rolmodel voor kinderen" geeft ouders 10 tips, met inbegrip van uw kinderen over voeding terwijl u winkel samen, belonen van kinderen met aandacht in plaats van voedsel, het eten van gezonde voeding voor uw kinderen in plaats van hen de les te lezen, oefenen met hen en hen niet dwingen om te eten.


gerelateerde artikelen