Hoe te verwijderen van grof donker haar van benen

April 7

Hoe te verwijderen van grof donker haar van benen

Zelfs de beste van scheert mag niet nauw verwijderen grof, donkere haren van je benen. Scheren, verwijdert een vorm van ontharen, haar enkel aan het oppervlak, waardoor merkbaar follikels--vergelijkbaar met een five o'clock shadow. Haren kan soms beginnen te groeien terug in een kwestie van uren na de ontharing, toe te voegen aan uw frustratie. De beste manier om zich te ontdoen van grof, donkere been haar wil ophangen van uw scheermes en kies een andere haarkleur verwijdering techniek die echt u zachte, zijdeachtige benen geeft.

Stap 1

Gebruik epileren, niet ontharing grof donkere been haren te verwijderen. Epileren neemt de haren tot aan de wortel, zodat zult u niets "haar schaduw" voor enkele weken merken. Waxing is een populaire vorm van epileren. De meeste at Home kits vereisen u om te Verwarm de wax, waarna deze wordt toegepast op het been met een spatel; een doek strip is klopte op de wax en dan rukte off, verwijderen van haren. "Cold wax" kits--waarin een vooraf waxed strip is toegepast op de huid en dan trok--zijn ook beschikbaar. Chaptalisatie kits werk langs hetzelfde uitgangspunt, maar in plaats van verwarmd wax, een karamel-achtige gel van toepassing op de huid en vervolgens het afschilferen.

Stap 2

Het gebruik van een roterende epilator, een andere optie voor het verwijderen van haar van de wortel. Deze elektrische apparaat lijkt op een elektrisch scheerapparaat, alleen rijen van kleine pincet, in plaats van messen, regel het hoofd van het apparaat. Wanneer u voorbij het van uw huid, het pincet grijpen en talrijke haren tegelijk verwijderen.

Stap 3

Gebruik een semi-permanente haar verwijdering techniek. Laser ontharing, eens aangeboden alleen door medische professionals of op dag kuuroorden en beauty salons, is nu beschikbaar voor degenen die willen het opstijgen in privé. Laser ontharing, welke doelen het pigment in het haarzakje om hem de rust fase van groei, geeft de meest opvallende resultaten voor mensen met donkere, grof haar en eerlijke huid. Na een aantal behandelingen en behandelingen voor regelmatig onderhoud, u kunt verwachten een 50 à 70 procent reductie in Haardichtheid, stelt een November 2008 verslag van ABC News. Kunt u nog betere resultaten door te streven naar de diensten van een medisch professionele--maximaal 80 procent reductie in haar voor wie goede kandidaten voor behandeling zijn.

Stap 4

Streven naar professionele elektrolyse, het enige proces goedgekeurd door de FDA om zich te ontdoen van haar voorgoed. De meeste ervoor kiezen om elektrolyse uitgevoerd door een ervaren professional, die gebruik maakt van een draagbaar apparaat met een draad-achtige sonde die in de huid, naast de haarwortel is uitgegleden. Een kleine schok van elektriciteit wordt geleverd aan de wortel, waarna de haarfollikel wordt verwijderd met een pincet. Sommige hergroei treedt op na de behandeling, dus met een oppervlakte van het lichaam zo groot als de benen kan nemen vele maanden van behandeling, dat kan kostbaar zijn.

Waarschuwingen

  • Volgens de fabrikanten websites, kunnen niet home laser hair removal apparaten worden gebruikt op middellange-donker tot zwart huidtinten. De haar verwijdering Journal adviseert mensen met donkere huidtypes te zoeken van laser haar diensten voor het verwijderen van een medische professional die ervaring heeft in het behandelen van de huid van kleur.

Tips

  • Waxen van je benen voor de eerste keer kan een uitdaging-- en het is ook niet voor degenen die niet comfortabel is met zichzelf toegebrachte pijn. Overweeg een professionele estheticus die wassende aanbiedt zodat je niet een "kleverige mess" op je handen zien.
  • Er zijn at Home electrology-apparaten die u kopen kunt; echter, deze techniek is over het algemeen best kan worden overgelaten aan de pros. Home elektrolyse resulteert vaak in mislukte pogingen om te verwijderen van haren en kan leiden tot infectie en zelfs littekens wanneer verkeerd uitgevoerd.

Wat die u nodig hebt

  • Harsen of chaptalisatie kit
  • Roterende epilator
  • Persoonlijke laser hair removal apparaat

gerelateerde artikelen