Nolichucky Gorge campings en hutten

April 4

Spannende whitewater is de belangrijkste tekenen naar de schilderachtige Nolichucky rivier Gorge in upper east Tennessee de Cherokee National Forest. Gelegen tussen de Appalachian Trail en de Nolichucky-rivier, is de Nolichucky Gorge Camping (nolichucky.com) een frequente stop voor Thru b-l-wandelaars en een bestemming voor kanoërs en rivier balken. De camping fungeert ook als een populaire zetten-punt voor gebruikers van de rivier.

Campings

Nolichucky Gorge camping heeft verschillende soorten campings, met inbegrip van RV sites met volledige water-, riool- en elektrische aansluitingen, evenals rustieke tent plaatsen. De camping biedt ook tent platform plaatsen met tenten al ingesteld. Drinkwater en warme douches zijn beschikbaar in de camping, en elke camping bevat een picknick tafel en vuur ring. De camping gebied is over het algemeen met gras begroeid met veel bomen voor schaduw en privacy.

Hutten

Twee hutten--bekend als de cabine van het Park en de gezellige hut--zijn beschikbaar voor $121 en 98 dollar per nacht, respectievelijk ten tijde van publicatie. De huisjes faciliteiten omvatten elektriciteit, keukenapparatuur, televisie en portieken vertoond. De cabine van het Park heeft een overdekte open haard. Als u liever het simpel houden, heeft de camping ook verschillende kleinere camping hutten met uitzicht op de rivier Nolichucky voor $75 € per nacht. Andere accommodatie opties omvatten een hostel en een bunkhouse die geschikt is voor grotere groepen.

Overwegingen

U kunt een camping of cabine tevoren beveiligen door het plaatsen van een reservering telefonisch of via de website van de camping. Campings zijn meestal beschikbaar op een eerste-gekomen, eerste-gediende basis bij aankomst ook. Kinderen jonger dan 8 jaar kunnen verblijven met een ouder zonder kosten, en als u zes nachten boekt de zevende is gratis. Nolichucky Gorge camping is het hele jaar door geopend, en huisdieren zijn toegestaan op de campings maar 6-foot aangelijnd moeten worden bewaard.

Recreatie

Whitewater rafting op de rivier de Nolichucky is een van de voornaamste bezienswaardigheden op de camping, en campings hebben de neiging te vullen snel wanneer het water hoog is. De rivier is productief voor de visserij, en met een geldige visvergunning van Tennessee kunt u vangen forel, smallmouth bass en andere soorten. Nolichucky Gorge camping ligt op 50 yards van de Appalachian Trail, een 2200-mijl-wandelpad dat zich uitstrekt van Georgië naar Maine, waardoor de camping een populaire stop voor Thru b-l-wandelaars en een ideaal startpunt voor dag wandelingen.

Nabijgelegen campings en hutten

Terwijl de Nolichucky Gorge Camping de enige camping die binnen de Nolichucky Gorge zelf is werkt, camping accommodaties en hutten zijn beschikbaar op verschillende andere locaties in de omgeving. U kunt huren een hut bij oom Johnny's Nolichucky Hostel en Outfitters (unclejohnnys.net), ongeveer twee mijl stroomopwaarts van de Nolichucky-kloof. Verder stroomopwaarts, Cherokee Adventures (cherokeeadventures.com) en River Park Camping (riverparkcampground.net) hebben plaatsen voor tenten en RVs. vijf mijl ten noordoosten van de gorge is Rock Creek Recreation Area (fs.usda.gov), die heeft 27 één en vijf dubbele campings; alle hebben elektrische aansluitingen en is geschikt voor RVs. Drinking water, toiletten, douches en speeltoestellen zijn ter plaatse.


gerelateerde artikelen