Het gebruik van een Ultraglide oefening Machine

May 16

Het gebruik van een Ultraglide oefening Machine

Een Ultraglide machine is een kabel-katrol oefening machine die gebruik maakt van uw lichaamsgewicht als weerstand. Meerdere oefeningen kunnen worden gedaan om te werken je hele lichaam door het veranderen van de richting die je worden geconfronteerd, door het liggen of zitten. De moeilijkheidsgraad van elke oefening kan worden vergroot of verkleind met verhogen of te verlagen van de Bank. Als u wilt om de Toon van uw spieren, houden de bank dicht bij de vloer, zodat u kunt het uitvoeren van 15 tot 20 herhalingen per set. Als u bouwen uw spiermassa wilt, houd de hoge bank zodat u uitsluitend zes tot 12 herhalingen per set verrichten annuleerteken.

Stap 1

Het aanpassen van de Bank van de Ultraglide tot ongeveer 30 graden vanaf de vloer. Uitvoeren borst persen door zittend op de Bank en naar de richting van de voeten-platform, met een handvat in elke hand. Strek je armen voor je dan buig je ellebogen, tekening van uw handen naar je schouders; Houd je ellebogen uit aan uw kant. Druk op je armen voor je, je handen dicht bij elkaar tekenen en herhaal voor één set.

Stap 2

Geconfronteerd met de tegenovergestelde richting, zittend op de Bank met een handvat in elke hand om terug te doen rijen. Strek je armen voor je vervolgens trekken de handgrepen naar je schouder, je schouderbladen samen te knijpen en het houden van je ellebogen dicht bij je ribbenkast. Volledige één set rijen. Afwisselend één set met borst persen en één set terug rijen voor drie totale sets per oefening.

Stap 3

Keren terug naar het platform te doen lying triceps extensions. Liggen met je rug en de onderkant van je voeten plat op de Bank. Je armen boven je uitbreiden zodat uw ellebogen en polsen in lijn zijn met je schouders. Buig je ellebogen te verlagen uw handen dicht bij uw oren; Verplaats uw schouders niet. Het contract van de spieren van uw triceps te strek uw armen en herhaal voor één set.

Stap 4

Strek je armen naast je richting de verdieping, met een handvat in elke hand; uw ellebogen moet iets achter je heupen. Immobiliseren van je schouders en je handen naar je schouders krullen. Terug naar de beginpositie en herhaal voor één set. Afwisselend één set voor triceps extensions en één set biceps krullen voor drie totale sets per oefening.

Stap 5

De Bank te verheffen tot 45 graden voor squats. Lig terug op de Bank met uw voeten schouder breedte van elkaar en je tenen in de buurt van de voorste rand van het platform. Buig je benen totdat je dijen bijna evenwijdig aan het platform zijn. Contract uw beenspieren strek je lichaam te herhalen voor drie sets.

Waarschuwingen

  • Zorgen zijn er geen kinderen, baby's of huisdieren opknoping rond de apparatuur als u oefenen.

Tips

  • De snelheid waarmee u elke oefening om te verder verhogen van de intensiteit te wijzigen.

gerelateerde artikelen