Home Remedies om uw bronchiale Passages

February 20

Home Remedies om uw bronchiale Passages

Congestie in de bovenste luchtwegen leidt tot verschillende onaangename symptomen, met inbegrip van hoesten en ademhalingsproblemen. Borst congestie komt meestal voort uit de ontsteking in de bronchiën, zachte doorgangen die bewegen van lucht in en uit de longen. Home remedies zijn vaak voldoende voor het opruimen van minder ernstige gevallen van bronchiale congestie. Raadpleeg uw arts telkens als die u last heeft van ademhalingsproblemen.

De bronchiën

Ingeademde lucht binnenkomt de neus en mond en reist vervolgens in de luchtpijp of trachea. De bronchiën zijn grote doorgangen die lucht uit de luchtpijp naar kleinere luchtwegen, de bronchioli genoemd directe. Vanaf daar reist lucht in de kleinere takken en air zakjes van de longen. De bronchiën zich verschillende afweermechanismen te slag bij mogelijke infecties. Een van deze verdediging is een ontsteking van de bronchiale voering. Deze ontsteking leidt tot verhoogde slijmproductie, congestie en hoest.

Bronchitis

Bronchitis is een algemene term voor zwelling en irritatie van de bronchiën. Een geval van bronchitis kan acute of chronische en gevolg kan zijn van een bacteriële of virale infectie. Luchtverontreiniging, met inbegrip van sigarettenrook, leidt tot een aandoening bekend als irritative bronchitis. De bronchiën in een roker functioneren niet goed, vaak leidt tot aanvallen van acute bronchitis. Longontsteking is een infectie van de longen, die symptomen vergelijkbaar met bronchitis, maar meestal veel slechter presenteert.

Stoom en vochtigheid

Een luchtbevochtiger voegt vocht aan de lucht, helpt het lichaam om slijm uit de luchtwegen verwijderen. Droge lucht leidt tot droge slijm, die neigt te blijven, en het verergeren van de symptomen van bronchitis. Een vaporizer stoom handelt snel om te kalmeren piepende ademhaling of ademhaling problemen. Als u geen dergelijk apparaat, dan vul een spoelbak met warm water en houd je gezicht boven de damp. Drape een handdoek over je hoofd naar direct de warme, vochtige lucht in uw neus en mond.

Rust en vloeistoffen

Bedrust en het drinken van veel vocht zijn twee van de meer voor de hand liggende home remedies voor bronchiale ontsteking. Vochtinname helpt het lichaam die slijm effectief te bewegen en buiten de luchtwegen. Voldoende hydratatie kan ook het immuunsysteem aan functie op maximale efficiëntie. Juiste hoeveelheid rest zorgen ervoor dat uw lichaam heeft de energie om te gaan met de oorzaak van uw bronchitis. Als longs als de symptomen aanhouden, houd uw algehele activiteitenniveau zo laag mogelijk.

Ademhalingsoefeningen

De drang om te hoesten niet onderdrukken. Hoesten is uw lichaam de manier opruimen van slijm en obstakels in uw luchtwegen. Neem regelmatig, diep adem te moedigen de luchtwegen open te stellen. Als u een heleboel congestie denkt, Dwing jezelf om te hoesten, indien mogelijk. Een bloederig slijm aan uw arts melden. Zachtjes Tik op je borst meerdere malen per dag om bebouwde slijm los. Probeer rust met je hoofd lager dan je borst ter bevordering van de goede drainage.


gerelateerde artikelen