Meerval vissen in het voorjaar

February 29

Meerval vissen in het voorjaar

Zoals watertemperaturen beginnen te stijgen in het voorjaar, actiever meerval, met name voordat het seizoen paaien. Grote hoeveelheden van dood aas vissen links van de winter, evenals andere prooi die ontstaan in het voorjaar, leiden tot meer agressieve gedrag te voeden. Dit, beurtelings, maakt voor ideale omstandigheden voor hengelaars aan target meerval tijdens het voorjaar.

Versnelling

De versnelling gebruikt voor het vissen op meerval de rest van het jaar zullen ook goed werken voor voorjaar meerval. Een lange, middellange gewicht hengel ongeveer 7 voet naar 7,5 voet lang zal helpen met langere afgietsels, instellen van haken en het spelen van grotere vissen. Spinnen of aas casting rollen werken goed voor de lente catfishing. Match je spullen en pakken aan de grootte van de meerval die u wilt vangen. Lichtere lijnen en pakken werken goed voor kanaal en dwergmeerval katten, die gemiddeld 5 pond tot 7 kg en kunnen opgroeien tot 10 kg zwaarder aan te pakken en lijn is beter voor flathead en blauw meerval, die kunnen gemakkelijk 50 lbs overschrijden.

Prespawn voeding

In het voorjaar, kunnen hengelaars profiteren van de toegenomen activiteit voor catfish voorbereiden om te paaien. Als de temperaturen beginnen te stijgen, wordt meerval van diepere wateren naar ondiepe water voordat het kuitschieten gaan. Tijdens deze periode voeden ze agressief om te bouwen van de nodige vet reserves waarmee de energie die nodig is tijdens de paaitijd. Deze activiteit verbetert sterk de waarschijnlijkheid van een visser vangt meerval tijdens dit keer.

Tijdsbestek

Bij het vissen op meerval van de lente, kies warmer, winderige dagen nadat de temperaturen beginnen te stijgen en ijs is gesmolten. Meestal kan een stijging van slechts een paar graden maken meerval naar meer ondiepe wateren en beginnen te voeden. Ook, meerval zal vaak voeden actiever na een warme voorjaar regen dat snel het ondiepe water verwarmt.

Locatie

Vis de programma kant van meren, rivieren en stuwmeren. Deze gebieden zal vaker meerval voeden met dood aas vissen geblazen door de wind stromingen. Grotere ondiepe gebieden van water die meer snel opwarmen zal de beste resultaten opleveren. Werk in ondiepe water die zich tussen 1 voet en 4 voeten diep. Ook proberen gebieden rond feeder kreken, rivieren en dammen waar warmer water voedingsstoffen wast en bidden in reservoirs, meren en rivieren. Probeer visserij in ondiepe flats waar meerval zal paaien in het voorjaar.

Aas

Tijdens de wintermaanden, kunnen de temperatuur binnen het water dalen tot het punt waar de grote die-offs van aas vis voorkomen. Als de temperaturen beginnen te stijgen in het vroege voorjaar en meerval actiever geworden, zullen ze beginnen te voeden zich met dood aas vissen. Vroege voorjaar visserij, daarom moeten over het gebruik van iets opgesplitste en stinkende gesneden aas. Elft, sardines, haring en andere aas vissen werk goed bij deze tijd van het jaar. Voorjaar voorschotten en temperatuur van het water blijven toenemen, probeert insecten larven, regenwormen, rivierkreeft, levende aas vis en bereid of stinken lokaas.


gerelateerde artikelen