Primrose olie kan versterken de Hypothalamus klier?

November 19

Primrose olie kan versterken de Hypothalamus klier?

Een gezonde hypothalamus produceert regulerende hormonen voor je lichaam om goed te functioneren. Primrose olie is een kruiden supplement met een aantal potentiële voordelen voor de gezondheid, en het kan het verbeteren van uw hypothalame functie in sommige gevallen. De veiligste benadering is uw arts te raadplegen als u symptomen van een aan een zwakke hypothalamus gerelateerde gezondheidstoestand.

Functies en stoornissen van de Hypothalamus

De hypothalamus houdt toezicht op fundamentele sensaties zoals honger, dorst en sex-drive. Het is belangrijk voor groei en ontwikkeling, en het signalen uw bijnier te produceren hormonen in reactie op spanning. Een toestand veroorzaken of veroorzaakt door een zwak hypothalamus kan vereisen medische interventie. U wellicht een operatie om te verwijderen van een hypothalame tumor. Hormonale substitutietherapie kan nodig zijn als uw hypothalamus voorwaarde chronische is zijn.

Achtergrond van Primrose olie

Primrose of Oenothera biennis L., groeit gedurende het grootste deel van de Verenigde Staten en Canada, volgens het Amerikaanse ministerie van landbouw. Primrose olie kan zinvol zijn voor eczeem, pijnlijke borsten en cysten, diabetes en reumatoïde artritis, volgens MayoClinic.com. Primrose olie kan helpen bij de behandeling van osteoporose, die uit een zwakke hypothalamus voortvloeien kan. Sommige mensen nemen evening primrose olie voor de behandeling van obesitas, dat een mogelijke complicatie van onvoldoende hypothalame functie is. Bewijs toont echter niet dat dit supplement effectief is.

Primrose olie en oorzaken voor een zwakke Hypothalamus

Primrose olie heeft geen invloed op enkele van de oorzaken van een zwakke hypothalamus, waaronder eetstoornissen zoals anorexia of boulimia, tumoren of hoofdverwondingen van ongevallen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Ondervoeding is een mogelijke oorzaak van hypothalame stoornissen en Teunisbloemolie kan voorkomen of genezen van een tekort aan omega-6 vetten. Gamma-linoleenzuur, een essentiële omega-6 vetten, is het actieve ingrediënt in teunisbloemolie, volgens MayoClinic.com. Zorg ervoor dat uw arts te raadplegen alvorens primrose olie of elke andere kruidensupplement.

Overwegingen

Een dagelijkse dosis voor volwassenen van ongeveer 2 tot en met 8 gram teunisbloemolie heeft een klein risico op kleine gastro-intestinaal ongemak, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center. Primrose olie kan interageren met bloed Verdunnende, antidepressivum, bloeddruk en anti-epilepsie medicatie. Primrose olie doet niet noodzakelijkerwijs versterkt de hypothalamus klier, en de beste optie is om de vraag uw arts over uw medische zorgen. Medische ingreep kan meestal voorkomen complicaties van een laag-werking hypothalamus.


gerelateerde artikelen