Voedingsmiddelen die invloed hebben op opvliegers

October 28

Voedingsmiddelen die invloed hebben op opvliegers

Opvliegers kan worden ongemakkelijk, houden je 's nachts en zelfs interfereren met uw dagelijkse activiteiten. Het goede nieuws is dat u helpen bestrijden dit vervelend afleveringen met de juiste voedingskeuzen. De beste voedingsmiddelen voor het beheren van opvliegers toevallig ook rijk aan belangrijke vitaminen en mineralen, dus u zelfs uw algemene gezondheid verbeteren kan als u symptomen weren.

Opvliegers uitgelegd

Ook wel genoemd flushes, opvliegers plotseling optreden en produceren van gevoelens van warmte in het gezicht, hals en borst. Ongeveer tweederde van de vrouwen ervaren opvliegers tijdens midlife, maken deze afleveringen het meest voorkomende symptoom van de menopauze, volgens het Baylor College of Medicine. Uw teint kan rood, en u kan ook ervaren van zweten en snelle hartslag en gekoeld voelen zodra de eerste symptomen verdwijnen. Gemiddeld, kan opvliegers terugkeren voor drie tot vijf jaar.

Trigger voedsel

Bepaalde levensmiddelen kunnen worden gekoppeld aan het voorkomen van opvliegers. Pikante pepers, warme dranken en cafeïnehoudende dranken zoals koffie mei alle bijdragen aan hete flitsers, meldt Baylor. Bovendien, zoete en vette voeding kunnen een rol spelen, volgens een studie gepubliceerd in "The American Journal of Clinical Nutrition" in 2013. Onderzoekers volgden meer dan 6.000 menopauzale vrouwen, en vond dat degenen die het meeste verbruikt vet en suiker de neiging om te hebben een groter risico voor opvliegers. Zo kan het helpen om te voorkomen dat gebak, snoep en frisdranken, alsmede vetrijke tarief zoals full-vet kaas, boter, spek en gefrituurd voedsel.

Alcohol zorgen

De jury is uit over alcohol helpt of pijn opvliegers, volgens de Noord-Amerikaanse menopauze Society. Het kan dus verstandig om te controleren uw symptomen wanneer je drinken en uw levensstijl dienovereenkomstig aan te passen. Als u merkt dat alcohol uw symptomen verslechtert, bezuinigen om te zien als ze verbeteren. Zwaar drinken kan ook negatieve effecten zoals verhoogd risico van zwaarlijvigheid, osteoporose en hart-en vaatziekten veroorzaken, meldt de organisatie. Dus als u het consumeren van alcohol, is matiging sleutel. Dat betekent voor vrouwen, niet meer dan zeven alcoholische dranken per week en niet meer dan drie drankjes per dag drinken.

Mediterrane stijl Relief

Vrouwen die een mediterrane stijl dieet volgen mogelijk minder kwetsbaar voor hete flitsen. Dit dieet legt de nadruk op groenten, fruit, vis, volle granen, bonen, olijfolie en kruiden en specerijen. Het is ook laag in rood vlees, zoetigheden en fastfood. Als een bonus, na een mediterraan plan kan helpen om uw cardiovasculaire gezondheid. Volgens de studie 2013 in "American Journal of Clinical Nutrition" fruit, in het bijzonder zijn geassocieerd met lagere risico van opvliegers, dus inclusief allerlei bessen, sinaasappelen, meloenen, appels en andere vruchten in uw dieet.


gerelateerde artikelen