Conceptie tot aan de implantatie symptomen

October 2

Conceptie tot aan de implantatie symptomen

Implantatie vindt plaats ongeveer zes tot 12 dagen na de bevruchting, volgens de American Association van de zwangerschap. Inplanting is de term die wordt gebruikt om te beschrijven de verbonden van de bevruchte eicel naar de baarmoeder van de vrouw, een belangrijke eerste stap in het proces van de foetus ontwikkelen tot een baby. Voordat de implantatie plaatsvindt, kan een vrouw niet de andere symptomen van zwangerschap merken als ze bestaan. Als ze hen opmerken, kan ze hen toeschrijven aan haar aankomende menstruatie.

Borst veranderingen

De Amerikaanse vereniging van de zwangerschap suggereert dat sommige veranderingen van de borst kunnen merkbaar zo spoedig één of twee weken na de bevruchting. Deze veranderingen bestaan uit borsten, zwelling en een lichte verdonkering van de tepelhof. Het is mogelijk om wijzigingen van de borst te verschijnen nadat innesteling heeft plaatsgevonden, zoals elke vrouw anders is.

Vermoeidheid

Vermoeidheid kunt instellen in zo spoedig de eerste week na de bevruchting, volgens de American Association van de zwangerschap. Vrouwen die in verwachting zijn nog steeds een periode kunnen gemakkelijk dit symptoom ontslaan als onderdeel van haar menstruatie symptomen.

Basale lichaamstemperatuur

Het bijhouden van de basale lichaamstemperatuur is een natuurlijke manier die een vrouw effectief zwanger van een baby te kan proberen. Haar lichaamstemperatuur zal worden licht verhoogde tijdens de ovulatie en daarmee blijven totdat haar periode begint. De Mayo Clinic legt uit dat als een vrouw temperatuur verhoogd gedurende meer dan twee weken blijft, zij zwanger kan zijn.

Veelvuldig urineren

Zodra de zwangerschap begint, wordt humaan choriongonadotrofine (hCG) in het lichaam geproduceerd. De maart van dubbeltjes legt uit dat dit onmiddellijk een vrouw te hebben van de noodzaak om vaker plassen kan veroorzaken.

Implantatie symptomen

Implantatie symptomen mogelijk een van de eerste merkbare symptomen van zwangerschap. Wanneer innesteling optreedt, merkt een vrouw wat vaginale spotten en sommige kramp. Dit kan duren een paar uur of in de loop van een dag.


gerelateerde artikelen